Bun asa. Pai atunci sa il lasam pe Vezi Profil: bibia - SeoPedia Forum sa socializeze linistit :)
Versiune printabilă
Bun asa. Pai atunci sa il lasam pe Vezi Profil: bibia - SeoPedia Forum sa socializeze linistit :)
Pai sa zicem ca acolo este oarecum justificata treaba; e o rubrica dedicata, nu deranjeaza pe nimeni, chiar nu vad de ce n-ar trebui contorizata. Oricui ii place sa fie bine venit, indiferent ca vorbim de un forum, o casa de om, o comunitate sau mai stiu eu ce.
Cu toate astea, Dan are dreptate: politeturile in exces sunt sau pot devani o problema grava. O solutie ar fi ca acolo sa poata scrie numai cei care un numar ridicat de posturi (peste 100 sa zicem). Practic, politeturile s-ar pastra, si nimeni n-ar mai putea fi acuzat ca face post hunt pentru ca, sa fim seriosi, nu multi rezista pana la 100 de posturi.
Ceea ce vad eu ca pe o mare problema sunt userii mici, tineri si cretini care dezgroapa topicuri vechi de 6 luni, un an, doi, etc. Sa exprimi o parere (asta in cel mai bun caz) despre ceva ce s-a discutat acum multa vreme mi se pare mai mult decat grotesc si penibil. Consider ca userii de acest gen sa fie sanctionati drastic.
Eventual, s-ar putea ridica limita de postare in marketplace (de la 20 la 100) si eventual se poate introduce o limita de posturi pe zi (sa zicem 20) pentru Juniori. Practic, asa ii impiedici sa ajunga la stadiul de membru prin post hunting...