Salut,
Intrebare pentru moderatori si administratori, imi puteti spune si mie va rog ce regula am incalcat de nu mai am dreptul de a posta ?
Multumesc.
Va doresc o zi buna.
Versiune printabilă
Salut,
Intrebare pentru moderatori si administratori, imi puteti spune si mie va rog ce regula am incalcat de nu mai am dreptul de a posta ?
Multumesc.
Va doresc o zi buna.
Stiu ca au fost facute cateva modificari, poate te lamuresti citind aici http://forum.seopedia.ro/regulile-si...-seopedia.html
Multumesc frumos Elena.
Hello Junior :]
Junior SeoPedia (10 rep, 0 zile de la inregistrare, 0 posturi) - nu se afiseaza semnatura
Membru SeoPedia (10 rep, 30 zile de la inregistrare, 30 posturi)
Veteran SeoPedia (10 rep, 365 zile de la inregistrare, 100 posturi)
Toti noii veniti sunt Juniori, care nu au voie sa posteze in Marketplace si nu se afiseaza semnatura.
Banuiesc ca la asta te referi
Am aceeasi problema, dar pentru a ajunge la 30 de posturi trebuie sa adaug in sectiuni care nu ma intereseaza si in care pot posta. ;)
Nu ar merge un mass message cu schimbarea? Sau un "One time Pop-Up" atunci cand userul se logheaza? Asta ca sa-i scapam de nelamuriri :)
Orice shimbare este vazuta diferit de membrii unei comunitati. Unii o accepta, altii nu.
polooradea, nu aveți permisiunile necesare pentru a accesa această pagină. Acest fapt poate fi cauzat de mai multe motive:
Contul dvs. nu are destule privilegii pentru a accesa această pagină. Încercați să modificați posturile altcuiva, să accesați funcții administrative sau alte sisteme privilegiate?
Dacă încercați să postați, este posibil ca administratorul să vă fi dezactivat contul, sau este în așteptare pentru activare.
ce e asta??
Ai citit macar pe prima pagina al acestui topic de ce?
Esti Junior SeoPedia si nu ai dreptul sa postezi in Marketplace.