sunt curios;)
Versiune printabilă
sunt curios;)
Eu ce trafic aduce FB.
In mare parte puteti vedea in Alexa.com. In rest, Cristian e cel care are datele.
Oricum, majoritatea traficului mai mult ca sigur e adus de cautari. Nu cred ca SM are un volum semnificativ. Daca site-ul ar fi fost pe .com atunci SM cred ca ar fi fost reprezentativ.
Nu stiu datele, sint doar banuieli.
nu cred ca a influentat asta traficul, sau daca a facut asta a fost nesemnificativ, dar cum acum suntem intr-o perioada tulbure google traficul poate avea fluctuatii dar nu datorita noilor veniti
Prin "s-a dat drumul la inregistrari" probabil facea referire indirecta la fluxul de thread-uri deschise => rezultate mai multe in Google.
Vreau sa spun foarte clar, ca niciodata nu a purtat vreo valoare traficul, in deciziile luate aici, despre inscrieri sau alte decizii/imbunatatiri.
Dar, pentru curiozitatea ta, nici un efect :)
Ataşament 1709
ms cristi. din grafic eu zic ca e in crestere. la mai mare/multi:)!
dupa cum a zis si dragos nicu, mai multi membri mai multe topicuri si mai multi vizitatori din organic.
Tocmai ca nu este deloc in crestere. Este foarte stabil. :)
Nici eu nu vad ce-i increstere :)) Oricum, inregistrarea la liber poate determina pe termen scurt cel putin, doar scaderea bounce-ului si marirea timpului pe site (iar crsterea traficului doar indirect).
Scaderea bounce rate... :)
Nu stiu, am auzit o chestie faina la prezentarile de la gpec.ro (nu mai retin).
Faptul ca e un bounce rate mare... nu inseamna ca e de rau ci dimpotriva, ca omul a gasit ceea ce cauta si si-a rezolvat treaba.