Mi s-a comunicat ca pe indexul seopedia nu mai apar posturile noi. Se pare ca unii urmaresc forumul de acolo![]()
Da
Nu
Mi s-a comunicat ca pe indexul seopedia nu mai apar posturile noi. Se pare ca unii urmaresc forumul de acolo![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Imi place noul vBulletin, m-ai convins sa fac si eu upgrade la cele 2 forumuri, nu inteleg de ce zici ca nu ai pastrat VBSEO, ca doar din ce stiu eu la VBSEO nu se plateste licenta anual, sau cel putin eu nu platesc asa, are si VBSEO cateva functii interesante.
In legatura cu scrisoarea de intentie, eu am votat pentru a putea fi pastrata, dar ma gandesc ca sunt destui oameni care nu prea se pricep sa scrie, mai ales cei tehnici, si care pot cunoaste meserie
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Eu de exemplu fiind un om tehnic ca formare, a fost foarte greu la inceputuri sa scriu ceva despre mine, viata ma fortat sa ma schimb, dar lucrez cu un programator foarte bun de exemplu care nu indrazneste, nu are curajul sa zica ceva despre el, si apoi de unde stiu acei oameni ca nu trebuie sa fie un eseu?
Eu sunt foarte recunoscator acestei comunitati ma ajutat sa invat multe, cand am intrat aici acum 4 ani nu stiam decat sa proiectez si sa construiesc retele de internet in orase, si am ajuns sa lucrez in aceasta bransa din greseala si datorita seopedia
Apropo am fost curios sa vad cum arata formularul de inregistrare si primesc mesaj ca inregistrarea este oprita
Ultima modificare făcută de lovelife; 10th August 2010 la 20:17.
Tu te-ai uitat putin cum arata scrisoarea aia de intentie? Sunt cateva puncte clare care trebuie completate. Nu e nevoie de competente lingvistice pt asta. Si nici sa stie sa scrie "ma" cu cratima. Desi ar fi de preferat![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Scuze Diana, nu am stiut exact care este povestea cu scrisoarea de intentie, am crezut ca este ceva ce scrii (completezi) atunci cand te inregistrezi, cum am vazut la alte forumuri si cum am avut si eu la un forum o perioada.
Scuzati ignoranta
Your vBSEO Licenses
# Forum URL Type Order ID Purchased Renew On Status Language
1 forum.seopedia.ro 2CO (order-id-sters) August 28, 2009 September 21, 2010 Open Romanian
Daca te referi la stirea asta:
http://www.searchengineoptimisation....okie-stuffing/
Ce a fost acuzat el ca a facut (si probabil ca a si facut-o, dar eu nu sunt judecator si nici juriu), este ca a "indus" cookie-uri la toti membri, astfel incat cand oricare dintre ei cumpara ceva de pe EBAY, cumparau cu "referral-ul" lui. Eg = comision.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Lipseste omul o saptamana si cand vine gaseste totul schimbatPana una alta ma bucur ca se revigoreaza nitel forumul
![]()
Inca am impresia de fiecare data ca am gresit forumul, pentru ca faviconul tabului e asociat cu alt 'desain' in mitea mea momentan (cu cel vechi). Dar ma voi obisnui eu...![]()
Apoi, legat de scrisoarea de intentie eu am votat pentru pastrarea ei. Unul din avantajele ei este faptul ca responsabilizeaza mai tare userul in ce priveste regulamentul (multi nu-l citesc decat dupa ce primesc prima sanctiune). Apoi parca nu te face sa te simti ca intri oarecum pe usa din dos (poate nu e cea mai buna exprimare pentru ce vreau sa zic). Si aici ma refer ca o inregistrare automata nu te "Valideaza" la fel cum te valideaza o un OM (in speta, cel care verifca scrisoarea de intentie).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)