Ar fi o idee buna sa-l preia cineva activ, dat fiind faptul ca Mezei Cristian nu are timp de asa ceva.
Ar fi o idee buna sa-l preia cineva activ, dat fiind faptul ca Mezei Cristian nu are timp de asa ceva.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
pt cei care vor sa se inscrie o metoda simple e sa dati un mesaj pe mess lui cristi.
eu asa am reusit, dupa vreo 4 scrisori trimise...
Toate drumurile duc la Targoviste
Am dat si un email cu thread-ul acesta... vad ca nimic. Chiar asa ocupat sa fie Cristian? Nu se poate. Cate afaceri si combinatii ai avea, chiar asa rupt de proprietatile tale nu ai cum sa fi. Ori nu are acces la internet, ori e un alt motiv intemeiat.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Dragilor, am vorbit eu cu Cristi. Din cauza ultimelor update-uri care s-au facut la vbulletin sau vbseo, nu mai stiu exact care din ele, partea de administrare nu mai merge. De aia nu se mai fac inscrieri. Cand o sa rezolve problema, nu stiu cand, o sa va anuntam.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Ce ti se pare asa de tipic romanesc? E o problema pe care nu reuseste s-o rezolve. A luat legatura inclusiv cu cei de la care a cumparat licenta si nici ei nu reusesc sa rezolve.
Mie greu sa cred ca in aproape 10 luni de zile nu s-a gasit o rezolvare pt aceasta problema...
Ce parere ai Diana?
La urma urmei, cate minute iti ia sa scrii 10 linii de cod pentru a crea in baza de date un user nou?
Ultima modificare făcută de -Rares-; 29th July 2010 la 13:07.
Cristi nu stie programare si se pare ca nici nu gaseste un programator bun si de incredere. Si o mai fi avut si altceva de facut si nu s-o fi ocupat exclusiv de asta.
Acu' eu ce sa va zic? V-am explicat doar cum sta problema, ca sa nu va las in ceata totala si sa credeti ca din rea-vointa nu mai inscriem useri noi. Mai mult de atat nu prea am ce sa fac.
Nu cred ca e cazul sa cautam alte explicatii, dar totusi e ciudat sa spui ca din cauza upgrade-urilor nu se mai poate accesa adminul. Totusi, nu e vorba de nu stiu ce script fantoma...
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)