www. linkcero.com
www. guestroomrecs.com
www. rowicked.net
amoxil.org
popsz.com
Versiune printabilă
www. linkcero.com
www. guestroomrecs.com
www. rowicked.net
amoxil.org
popsz.com
4 azi:
www. myspacelayoutsdirectory.com/
www. faba.us
www. banyapa.com
www. sunrisedirectory.com
www. misanet.org
www. btjournal.com
Acestea sunt directoarele de la care ai primit email de confirmare sau ai verificat manual?Din moment ce postezi zilnic banuiesc ca nu le-ai verificat manual.Dar oare toate directoarele trimit email?Stiu sigur ca unele nu trimit nici de confirmare a primiri inscrierii daramite de acceptare,insa destul de putine,multe dintre acestea sunt facute de la 0 fara script.Deci poti sa estimezi ca ai fost listat in mai multe directoare.Spor.
Acestea sunt directoare in care am inscris manual, cateva inscrieri pe zi si in care am verificat, tot manual, ca am fost acceptat.
Deci, tot ce am postat pana acum sunt directoare unde site-ul inscris de mine apare, verificarea fiind facuta folosind functia de cautare din fiecare site.
foarte utile listele de situri mentionate de tine. am inceput sa inscriu si eu in unele - acum sa vedem ce se intampla.
keep up the good work
cred ca tot unu asa ca tine care testeaza diferite chestii, mi-a testat si mie saptamana asta nervii, incercand sa inscrie siteuri in limba romana peste tot, numai la categoria ROMANIA nu :))))))))
Hello,
Directorul tau nu pare sa fie in lista celor mentionate de mine mai sus, deci sigur nu am fost eu.
In plus, singurul test pe care il fac este inscriind UN SINGUR site, o singura data, in categoria cea mai potrivita.
Imi pare rau ca exista persoane care tzi-au testat nervii, dar nu cred ca are nici o legatura cu ce am propus eu in topicul asta :)
Nu am zis ca ai fost tu, normal, si chestia nu e valabila numai la romani, ci si turcii sau bulgarii (just to name a few) fac la fel . Insa romanii sunt mai multi :D
Si ca sa revin oarecum ontopic, am inteles despre ce e vorba , sa pui site cu continut romanesc in categorii generale ale unor directoare in lb engleza, si sa vezi care te accepta. Conditia e sa pui titlu + descr in lb. engleza, din cate am inteles.
Mda, problema e , ca din punctul meu de vedere, este o pierdere de timp ce faci tu. Normal, daca esti acceptat, iei un backlink, care duce dupa el o oarecare valoare de PR, dar : pe termen lung e pierdere de timp.
Si-ti spun si de ce cred asta. Daca detinatorul acelui director, musca acea "momeala", adica sa accepte aiurea acel site, nefiind in engleza, cel mai probabil:
1) foloseste script de "mass-accept submisions",
2) sau pur si simplu nu verifica siteurile,
Deci nu numai limba siteului acceptat, poate nu verifica nici macar relevanta acestuia in categoria respectiva, deci linkul pe care il ai inspre siteul tau, cel mai probabil va veni dintr-un asa zis "link farm". In timp, asta va duce la "moartea" acelui director, google in va trece cel mai probabil in "lista neagra". Am observat ca astfel de directoare nu rezista in timp, dupa o anumita perioada de timp sunt date jos (in unle cazuri maxim 6 luni), iar domeniul vandut cat mai are PR. Iar tu, vei pierde timpul cu care puteai sa faci altceva :D
Cica nu ar fi asa sanatos sa-ti scrii siteul pe multe directoare de-odata? (20 sa zicem) ar aparea prea bursc linkurile?