Eu cred ca trafic colecteaza informatii despre siteul tau , ca sa le foloseasca proprietarul directorului de ele !
Plus ca nu reflecta realitatea !
Versiune printabilă
Imagineaza-ti un advertiser care cauta reclama, da peste site-ul tau unde nu vede nicio statistica si peste un site similar cu statistici la trafic.ro, intra acolo, il incanta ce vede si ii face o propunere si poate ala are mai putin trafic si mai de slaba calitate decat ai tu. Cati crezi ca, pusi in postura de mai sus, or sa trimita un email care site-ul necontorizat sa ii ceara statisticile de la "analytics"?
Acum fiecare cu opinia lui, eu zic ca trafic.ro isi are locul si rolul sau.
Cat despre partea cu reclama de la myjob, scuze dar nu inteleg care-i baiul.:rolleyes:
Mi se pare corect, si eu as face la fel in locul lor.
A se vedea si partea pozitiva a lucrurilor:
- nu este usor si nu este la indemana oricui sa faca o astfel de statistica;
- constituie o referinta cat de cat credibila;
- serviciul este oferit gratuit.
Realitatea este data de modul in care vezi lucrurile (vezi dioptriile de pe nas) si ce mi se pare mie adevarat tu poti spune ca e gresit desi amandoi avem dreptate :)
Am inteles care e rostul topicului.
Actionarii (in majoritate trusturi media) de la o societate concurenta a lui NetBridge au avut o sedinta in care au decis ca trafic.ro trebuie sa fie "moderat". Am vazut multe actiuni impotriva trafic.ro in ultimul timp.
IRQ , dumneata lucrezi pentru trafic.ro ?
Eu ma bucur ca trafic.ro nu mai constituie un director de referinta , pentru ca este nevoie de un sistem independent de monitorizare a siteurilor !
In curand trafic.ro o sa fie doar o amintire a ceea ce a fost , un fel de gtop de acum !
Salutare ,
Intr-adevar trafic.ro nu da un raspuns clar cati vizitatori ai intr-o zi .
Aduc cateva argumente in favoarea lui trafic.ro
Eu am o agentie de turism. Urmaresc cat de cat clasamentul de la trafic.ro .
1)Primesc un feedback : numarul de vizitatori pe care ii are concurenta ,mare sau mica , la un moment dat
2)Urmaresc in mare clasamentul general unde ma aflu .
3)Primesc informatii fara sa ma loghez sa bag parole , usere etc.
4) Are cateva statitstici care eu cred ca sunt chiar interesante .
Cu respect ,
1)Faptul ca tu vezi statisticile concurentei e ok, dar daca si concurenta vede statisticile tale nu prea mai e ok.
2)E total irelevant pt. ca multe site-uri mari au iesit de foarte mult din trafic.ro
3)Ma abtin sa comentez...
4)Statisticile alea poti sa le vezi si cu awstats sau analytics