-
Unii dintre voi nu văd directorul din cauză că este pe un domeniu cumpărat īn urmă cu 3-4 zile.
Recomand a se schimba DNS īn mod următor:
Click dreapta pe conecţiunea de net şi "Properties", selectaţi TCP/IP şi iar click pe "Properties" şi bifaţi "use following DNS" iar la prefered DNS treceţi 193.231.236.17
Repair la conecţiune şi asta a fost. La mine n-a mers cu flushdns.
@Broscoi:
1.Dankeschoen de sugestie! Deja va fi pus īn practică.
2.Te referi la pagina principală sau la meta-ul fiecărei categorii? Dacă e vorba despre fiecare categorie mărturisesc că am completat cāteva după care am intrat să văd cum funcţioneşte, surprinză: la categoriile cu meta completat īmi apărea īn paranteză că sunt ceva de genul 2 milioane de siteuri īnregistrate. Aşa că am scos meta şi keywords pānă rezolv beleaua.
3. Şi-asta va fi introdus.
4. Nemuritor, dacă era "director web" era mai special? Oricum e doar bannerul care n-are nici o legătură cu seo.
a. mie nu-mi place cum arată.. :D īncă.
Mulţumesc tuturor de dat cu părerea, sper ca după ce faceţi setările de mai sus să vă meargă la toţi siteul.
O zi faină īn continuare.
-
Nici asa nu merge, cel mai bine incercati cu proxy.
-
Merge de pe RDS, cu Firefox, la 9:33 dimineata. Am inscris trei pagini.
-
Voi nu folositi opendns?
208.67.222.222
208.67.220.220
-
nu imi merge nici cu dns-urrile alea
-
Aseara imi mergea, azi nu mai vrea :)
-
Cineva īşi bate joc de el. I-a şters folderul de template şi folderul admin ( cum dracu?!) şi nu mai am acces ftp (culea cpanel merge ftp nu - same pass and user).
-
Unde ai hosting?
Sa ocolim locul acela :)
-
mxhost.ro de 3 ani. Prima oară cānd se īntāmplă.
PS: de 10 minute am iar acces FTP, tot de 10 minute nu mai mişcă siteul. Ce nervi am..
-
mxhost ........ am avut o data probleme cu ei .. acum am gator .. momentan nu am