bv bv de Update PR , am si eu o rugaminte cat ai dat total pe ultima versiune phpld ? ca as vrea sa trec si eu pe ceva platit ca mi sa luat de free-uri
Versiune printabilă
bv bv de Update PR , am si eu o rugaminte cat ai dat total pe ultima versiune phpld ? ca as vrea sa trec si eu pe ceva platit ca mi sa luat de free-uri
Cand dau sa citesc ultimul post, cel al lui Perfu, nu mi-l arata!
Imi arata ca Perfu este cel care a postat ultimul dar cand intru pe topic sa il citesc, ultimul post il arata pe al meu!
Nu reusesc sa dau de post-ul lui.
Abia acum cand am dat replay am vazut mai jos ce a scris, dar asa nu imi arata !
Nu inteleg ce se intampla, am setat ceva gresit? am facut vreo prostie? de ce nu pot sa vad ultimul post?
Scuze de intarzierea raspunsului Perfu dar nu reuseam sa gasesc ce mi-ai scris.
phpld costa 25 de $... pe langa cei 25 de $, NUMAI DACA VREI, poti plati alti 10$ pentru acces in forum-ul suporterilor (unde ai acces la template-uri, la mod-uri si ajutor mai bun) si, la fel, nuumai daca vrei, inca 75$ ca sa scoti link-ul din footer-ul paginii tale.
Suport-ul este exceptional la ei pe forum, David se implica foarte mult si ajuta pe toata lumea. INSA sunt si mods-uri si template-uri care nu sunt facute de PHPLD si pe care, daca le vrei, vei fi nevoit sa le platesti.
DAR sunt si zeci si sute de template-uri si mod-rui gratuite, dupa cum bine stii, cred!:)
mersi pentru raspusn si stai linistit ca nu este nici un bai ca nu mi ai raspuns repede :D , oricum mai ramane sa ma gandesc la ce script sa folosesc pentru un nou director care macar sa nu ma coste modurile :P
Eu am facut ceva teste cu ESyndicat si freeglobes, dar am ramas cu o asa impresie proasta.
In primul rand, freeglobes e facut de francezi, are tone de informatie in franceza pe el. ca si design imi place... adica, vreau sa spun ca e mai frumos aranjat in pagina, dar si phpld-ul arata bine daca ii faci sau ii gasesti template-ul potrivit.
Esyndicat nici macar nu am reusit sa il instalez in totalitate, numa erori de erori imi dadea.
Ca sa iti mai vand un pont, cauta pe google phplynx (daca nu ma tradeaza gandirea) si uita-te putin prin el. BINE INTELES ca exista varianta free si platita... dar am auzit numai de bine despre el.
Bafta cu viitorul tau director, sper sa iti iasa.
ok mersi mult pentru sfaturile tale si sa vedem acuma ce o sa gasesc , legat de freeglobes imi place mult ca aspect dar din pacate nu am gasit pluginuri pentru el care sa de-a mai bine in pagina , aici ma refer la cat mai multe detalii legate de un anume site