Cele 10 link-uri au fost inscrise in director.
Majoritatea dintre ele au fost ale unui propietar.
Versiune printabilă
Cele 10 link-uri au fost inscrise in director.
Majoritatea dintre ele au fost ale unui propietar.
Si subdomenii de ce nu accepti? Sau sunt si ele tot domeniii free? :whistle:
Subdomeniile nu se mai muta, asa ca nu poate fi asta motivul. Si cum google le vede ca site separat nu vad care ar fi problema.
El este webmasterul el face regulile. Mi se pare normal si logic :)
Spre exemplu daca eu am un site de telefoane si am si un director web(chiar am si un site de telefoane si un director web :) ) si nu vreau sa accept in directorul meu alte site-uri de telefoane (ca sunt eu zgarcit...sa nu-si promoveze altii site-urile concurente) nu o fac. Eu sunt webmasterul eu fac legile in directorul meu :)
P.S.: A fost doar un exemplu..accept site-uri de telefoane in directorul meu si accept si subdomenii
Mda, e clar. Ideea era sa spuna ca nu accepta subdomenii. Ca sa nu inscrie lumea si sa piarda vremea.
Salut,
Nu accept ptr ca nu se stie daca respectivul le "ingrijestete" sau nu. Daca eu imi bag cele 27 de categorii, care pot fi subdomenii, dar e normal?
Poate nu sau poate da.
Prefer link-uri simple.
Aveti dreptate, trebuia sa spun ca nu accept nici subdomenii.
Si accept si concurentii in dir meu. ;)
Am pe un tip destul de insistent. I=am refuzat link-ul in director de 4 ori pana acum.
Descrierea site-lui lui:
Cure de slabire, cure de slabire rapide, cure de slabire usoare, cure de slabire eficiente, cure de slabire pe etape, cure de slabire cu legume, cure de slabire cu citrice, cura de slabire lejere
ori renunta el de buna voi ori va trebui sa-i trimiti un mail si sa-i zici sa-si gaseasca o descriere mai calumea.
Eu am facut un fel de „reguli” pentru director si cand un link nu este acceptat, respectivului ii este sugerat sa mai verifice o data lista cu reguli. Unii inteleg, altii nici nu mai incearca
Asta nu-i nimic ca ai refuzat un link de 4 ori, eu am intalnit un caz in care un individ si-a inscris de 2 ori aceleasi site-uri (vreo 10 la numar), plus inca vreo cateva in care ma intrebau pe e-mail care a fost motivul respingerii, desi in conditiile de inscriere era mentionat clar...
:)
I-am lasat ieri un mail si i-am zis ca nu-i inscriu site-ul pana nu isi modifica descrierea.
Cel mai tare a fost unul care a inscris 3-4 site-uri total diferit de profilul site-ului.
De exemplu un site era promovat ptr galeti din china, nu stiu ce mistrii, si alte chestii de trafalete.
Salut,
Azi am refuzat unui tip aproximativ 50 - 60 de link-uri, motivul este acela al descrierii site-ului, cei drept e greu sa faci 50-60 de descrieri separat.
Si toate erau ale lui!! Cumparate pe .ro
PS: Acum observ ca mai sunt link-uri dar pe alt domeniu, tot ale lui.