-
eMaxim.ro
BulanMedia va prezinta un director web cel putin nou pe piata romaneasca.
Este vorba despre emaxim.ro - Director Web
Va asteptam cu sugestii!
Cu stima, Echipa BulanMedia
Web: UnguruBulan.ro
Unguru`Bulan :: Official Website :: Cele mai noi intamplari ale Ungurului Bulan cu tat cu gashca lui de luzari ::
-
Imi place:
- Design curat, fara exagerari
Nu-mi place:
- Linkurile din footer: manele noi!?
- Bannerul de sus
- "Marşi"
- Categorii prea putine (de exemplu la calculatoare: daca n-am magazin virtual, nici multimedia, nici service, nici software, doar stiri IT, unde naiba sa-mi inregistrez pagina?)
-
1. de ce cont? (nu am primit e-mail de confirmare dupa ce l-am facut)
2. categoriile nu sunt seo-friendly
in rest e chiar bine. designul e placut.
-
Deci Bulan. Iubesc emisiunea voastra.
-
"Arrta Si Cultura" ? Chiar in centru acolo :))
<body>
....
<body bgcolor="#a1cc63">
</body>
</body>
Pe firefox nu afiseaza reclamele alea de la google. :whistle:
-
pe opera textul din searchbox se vede un pic mai jos decat trebuie (nu e in input).
-
Campul de la descriere are un singur rand (firefox cel putin) daca nu dai copi paste e nasol de verificat daca nu ai scris cu greseli.
Pacat ca nu e seo friendly
In rest:clap:
-
Prima chestie care o vezi pe site e reclama AdSense, un punct in minus, manele noi in footer? :)) oricum, catergorii putine, si mai ales necesitatea sa iti faci cont, motivul pentru care nici nu mi-am inscris situl... cand depre link reciproc, nu stiu ce sa zic, am zis mai devreme ca nu mi-am inscris siteul
-
vezi ca ai: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;>charset=iso-8859-1" />
pune <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=iso-8859-2" /> si o sa iti afiseze frumos si diacriticele, desi vad ca iti apare doar la data.
pentru fiecare pagina pune si descrieri/cuvinte-cheie diferite.
design-ul e placut dar il cam strica reclamele mari de la google.
-
Baga Pitbuuuuulll
Bine pitbuuuuul :D
Lansam acum de sarbatori ceva mai original, cu felicitari si colinde de la Unguru` Bulan :)) si tot amu o sa lansam, cred ca de luni si tricouri de vanzare. Multumim tuturor celor care ne asculta!
Cu stima, Echipa BulanMedia
-
Vezi ca toti cei de mai sus s-au chinuit sa-ti dea cateva sfaturi despre website. Eu am fost singurul care am mentionat emisiunea.
Fi si tu dragut si uita-te la ce ti-au spus ;)
-
1. Eu unul nu vreau sa intru in categoria "fi primul care adauga un comentariu" :)
2. Ar fi bine daca nu ati aproba sites care au la descriere doar cuvinte cheie (nu ca i-ar ajuta :))
3. Linkurile nu sunt seo friendly
4. Nu mi-am facut cont ptr a testa dar o sugestie in caz ca feature-ul nu exista: adresa de e-mail sa fie vizibila doar optional
-
E ok si cu cont daca acolo ai un istoric al siteurilor trimise.
Spor
-
Mersi frumos pentru sfaturile voastre! O sa tin cont de toate astea la urmatoarele modificari!
Dumnezeu sa va dea sanatate la eMaxim :))
-
Partea cu "dumnezeu" nu e buna: directorul web tre sa fie impartial dpv politic, religios, sexal sau gastronomic :|
-
In Opera, am o problema cu search bar-ul din banner. Locul unde scrii e putin "displaced". Cursorul de text e jumate pe galben, jumate pe roshu. Stiu ca mozilla si IE sunt tintele principale, dar na...
-
Salut,
nu am stat sa citesc ce s-a scris pana acum, dar l-as mai corecta putin.
-
1. la site-urile mele nu vad nimic, desi m-am inregistrat
2. unde iti trimite cineva link back ?