Salut
Va invit sa adaugati site-ul vostru in cadrul directorului web Socio.ro
Multumesc
Versiune printabilă
Salut
Va invit sa adaugati site-ul vostru in cadrul directorului web Socio.ro
Multumesc
- socio.ro este defapt un portal, iar directorul web este foarte bine ascuns si greu de ajuns acolo ;)
- directorul web din cadrul portalului tau este useless, in primul rand ca linkurile sunt cu redirect si nu avantajeaza pe nimeni dpdv SEO.
cam atat din partea mea.
ps: era bine sa te prezinti inainte sa iti faci reclama ;)
Salut
O sa incerc sa afisez directorul mai la vedere (cam greu tinand cont de structura site-ului).
Cat despre utilitatea lui, eu nu vad un director web doar dpdv SEO. Nu mai folosesc trafic.ro (am trecut pe google analytics) ca sa pot arata ca multe din site-urile afisate pe site-ul meu au primit vizitatori folosind directorul web indexat in Google.
Pana la urma indexarea duce la ce cred eu ca e scopul final al listarii intr-un director web: sa ai vizitatori pe site care sa aprecieze continutul.
Desigur, si PR ajuta la listare si la trafic, dar asta nu face un director web "useless" daca nu transfera PR
Oricum, feedback-ul tau imi da o sugestie cum pot imbunanati site-ul meu. Multumesc
Ma voi prezenta si in sectiunea indicata ;)
Să fim serioşi.
Dacă ai un site nişat există o grămadă de metode de a atrage vizitatori interesaţi de nişă, înscrierea într-un director nu prea e una din aceste metode.
Nu ştiu câţi utilizatori de internet se apucă să umble prin directoare şi să umble prin site-urile înscrise.
Tu ai un joomla cu câteva addon-uri printre care şi unul ce generează un oarecare director. Ce ai făcut tu aici e o simplă reclamă.
Plus că noi suntem forum de SEO şi discuţiile se învârt în jurul subiectului.
linkurile cu redirect nu sunt 0 dpdv al seo...
de ce da toata lumea verdicte ?
Am modificat directorul web cu o alta componenta joomla dar nu pentru ca n-ar fi avut legatura cu SEO dupa cum spune si barosanu:.
ci pentru ca avea o mica mare problema de securitate, fiind predispus la spam.Citat:
linkurile cu redirect nu sunt 0 dpdv al seo...
de ce da toata lumea verdicte ?
Cat priveste reclama, desigur ca asta a fost intentia, altfel nu mai spuneam de director. Cum aici se discuta despre "Directoare romanesti trafic.ro, linkuri.ro, roportal.ro, 123start.ro si restul ..." iar unele dintre aceste directoare n-au deloc url directe sau formatate prietenos pentru useri, mi-am permis sa adaug si directorul meu.
Acum l-am facut sa aiba si SEF ULR + titluri dinamice.
Multumesc
e bine ce ai facut cu rewrite, dar redirectul e tot acolo ;)
oricum nu ma deranjeaza asta pe mine, doar ziceam ca cei din aceasta comunitate nu prea ar fi interesati de un director care nu are link direct si frumos.
ps: un link "frumos" nu transfera doar PR
ai putea sa faci un subdomeniu si sa-l promovezi... red ca ai avea mai mult succes
sincer m-am invartit cam 10 min pe site si nu am gasit partea de director. oricum felicitari pentru ce ai realizat din chesti opensource, e ceva de munca cu configurarea lor si mai ales la traducere, fiindca stiu ca pentru joomla nu gasesti traduceri in ro pt toate componentele si pluginurile.
dpdv SEO joomla e optimizat pt asa ceva, si poate si siteul e, dar din punct de vedere al omului care viziteaza site-ul e cam greu de urmarit