sunt sigur ca v-ati saturat de nou-intrati care inca nu au citit tot forumul inainte sa puna niste intrebari care poate si-ar gasi raspunsul printre paginile deja existente insa eu fortez nota
as putea spun ca mi-am dat oarecum efortul sa rasfoiesc cate ceva pe aici (citesc de mai bine de o saptamana non-stop si am ajuns in septembrie 2005 mai am pana la zi) insa am intrat intr-o oarecare criza de timp
in fine intrebarea mea era urmatoarea?
din cate am mai auzit si eu de la cativa prieteni de-ai mei SEOisti googleu nu mai vede cu ochi frumosi link-exchange-urile
o buna parte a directoarelor romanesti cer in schimb pentru parteneriat(pozitii mai bune, bla bla...) sau pur si simplu transfer de PR un backlink sau mic banner catre siteul lor. in ce masura ar putea sa influenteze acest lucru vizitele pe siteul pt care as face un "parteneriat"?
as lua in considerare si urmatoarele lucruri:
ce fractiune din vizitele unui site romanesc vin dinspre google si ce fractiune dinspre directoarele/portalurile romanesti
daca se poate considera "semi-harmful" linkexchangeul (scuzati-mi formularea) se poate ajunge la un compromis? de exemplu primele 7 portaluri romanesti aduna (dupa statisticile trafic.ro) 69.516% din totalul de vizite; adik sa fac parteneriat cu primele 7 si cu restul nu?
sper ca nu am fost prea idiot