Asteptam ca doar nu ne doare sa asteptam... :)
Versiune printabilă
Asteptam ca doar nu ne doare sa asteptam... :)
Cum era raspandit acel virus utilizand codul de votare? Prin PopUp-ul ala de intampinare? Am scanat cu NAV si BitDefender si nu a gasit nici un Trojan.Downloader.JS.Istbar.B.
Cred ca prin telepatie ... :yawn: sorry nu ma pot abtine :yawn:
Eu nu inteleg. A avut cineva probleme cu trojan.downloader.js.istbar.b ?
Poate ca o fi avut cineva pe lumea asta probleme cu virusache dar asta nu-i musai ca de vina e federal sau top66... dar mai stii...
"Cainii latra, caravana trece..." si se pare ca cele de mai sus nu a fost decat o strategie "manageriala" pentru ca in mai putin de o saptamana in loc sa scada numarul site-urilor inscrise cum era normal datorita penalizarilor din lipsa coului federal numarul acestora a crescut cu aproape 300 de site-uri ceea ce inseamna o crestere cu 30% fata de numarul de site-uri valide inainte de "avertizarea meteo"...
O sa tin seama de aceasta strategie si o sa activez optiunea de legatura reciproca obligatorie pentru Smarty... ca oricum n-am nimic de pierdut...
PS : "Prietenii stiu de ce..." : am observat o tendinta de a avea site-urile curate in randul proprietarilor, fara coduri malitioase si alte zorzoane, si respect aceasta alegere...
Iata unul din SELECTELE site-uri de care vorbeau federalii http://www.federal.ro/internet/site-l2094.html
NO COMMENT !
Si iata ca zicala se adevereste "cainii latra, caravana trece". Dupa ce-au facut valuri si au bagat bietii proprietari de site-uri in sperieti cu obligativitatea codului si-au regandit strategia http://www.federal.ro/propune-site.php?id=40
tataraseni, hai sa-ti arat eu o listare SELECTA care initial a fost aprobata (fara "nofollow") desi nu corespundea criteriilor si care a fost eliminata in timp record ptr alte motive: federal.ro/internet/resurse/site-l1905.html :whistle:
Asta ca si cea de mai sus nu le gasesti la navigarea/cautare prin site.
Cel amintit de tine poate a avut continut candva.