Adaug si eu directorul judete.net
URL: judete.net
Data lansare: 15 Octombrie
Nu necesita link in schimbul inscrierii. (dar este apreciat)
Transfera PR (cand o avea): Da
URL SEO Friendly: Da
Continut editat manual: Da
C'ya
Ovidiu Purdea
Versiune printabilă
Adaug si eu directorul judete.net
URL: judete.net
Data lansare: 15 Octombrie
Nu necesita link in schimbul inscrierii. (dar este apreciat)
Transfera PR (cand o avea): Da
C'ya
Ovidiu Purdea
Ai instalat scriptul, ai schimbat categoriile, dar site-uri nu introduci?
Pentru a fi director web, trebuie mai mult de atata. Nici macar nu ai schimbat designul default.
1. Nu eu trebuie sa il populez ci oamenii sa isi bage site-urile in el daca vor.
2. De ce ar trebui sa modific designul?
3. Am lansat zeci de directoare pentru firme de dincolo, unele dintre ele chiar de foarte mare succes, deci ma gandesc ca stiu ce fac
Ovidiu Purdea
Daca m-as pune eu ca owner sa populez directorul as sfarsi ca cei de la best-top.ro secretara populeaza la greu cel putin 50% is bagate de ei, dar site-urile nu au codul lor in site.
Pe mine ma intereseaza link-uri adaugate de owneri/promoteri nu link-uri adaugate de mine.
Ovidiu Purdea
Exista anumiti pasi pentru a incepe un director web. La inceput trebuie sa adaugi tu site-uri.
Ma dau ca exemplu pe mine in postura de vizitator - am intrat, am vazut ca e gol, posibil ca nu lucreaza nimeni la el, ce rost mai are sa fac un submit?
Macar vedeam cum arata inscrierea la un alt site, daca transfera PR sau alte facilitati.
Am scris si mai sus:
transfera PR (cand o avea): Da
Primele 20 de linkuri sunt linstate si in index: judete.net (am aprobat 2, unu al meu si unu care a fost pus)
Cat despre categorii: judete.net/listings_5_1 sau judete.net/listings_13_1
Cu stima,
Ovidiu Purdea
O sugestie ar fi sa nu ceri din prima link inapoi (daca nu e obligatoriu atunci specifica asta, eu asta am dedus).
Si mai sunt mici greseli in text: Nu acceptam site-uri pentru adulti care promoveaza ura (dar pt copii care promoveaza ura? :) ), cu continut hack si spam si orice site considerat de nou 'ilegal'.
Succes!
Mersi mult, intradevar astea mi-au scapat. Am corectat textul si am adaugat ca nu este obligatoriu link inapoi. Nici inainte nu era :) dar am uitat sa specific.
Mersi inca o data.
Ovidiu Purdea
Si de ce nu faci o categorie Bucuresti? e destul de important, ca ILFOV.....
Done,
Categorie adaugata
Ovidiu Purdea
daca e un script luat moca de pe cinestie ce hotscripts.com si nu ai modificat mai nimic la el, nu ai cautat o nisa in domeniul directoarelor, nu atragi cu nimic nou fata de altii.. (macar un desig cool) care e farmecul.. inca unul pe langa altele 1000.. that sucks..
Depinde de fiecare ce crede, mersi de parerea ta, sincer eu nu o impartasesc 100%.
Oricum lucrurile bune avanseaza in timp, we will see :rockon:
Ovi
Am propus si eu un site si dupa ce am dat "finalize" sau ma rog care era acolo optiunea de gata mi-a aparut :
"Checking for duplicate URL entry...
Checking for duplicate URL entry...
OK... this seems to be a new URL entry.
Checking for duplicate reciprocal URL entry...
This reciprocal URL has been added to the system already! The admin may not approve your listing!
Checking reciprocal link...
ERROR: Could not open http://! The admin may not approve your listing!
You may want to check your server's status or perhaps you entered the wrong link. (Remember to include http://)"
Pe cuvant ca nu am inteles la ce se refera acel mesaj.pur si simplu am gasit directorul tau aici pe seopedia si am inscris site-ul.de unde "duplicate entry" ?.Daca e o eroare ia pune mana si corecteaz-o.
Oricum atunci cand completam campurile necesare am gasit : "Alege o categire:".Ia vezi de mai pune si litera O acolo si inverseaza i cu r.Garantez ca o sa fie mult mai bine.Si nici nu-s carcotas :clap:
ps:site-ul propus este www.autosos.ro
bafta
Nu e nici o eroare de fapt, am lasat sa se poata baga linkuri fara sa fie nevoie sa pui link spre judete.net
Scriptul cauta, nu gaseste linkul, si zice ca e eroare. Da il adauga spre aprobare.
Tocmai l-am aprobat.
Cat despre typo mersi de notificare :D
Ovi
pai crezi ca este necesar ca utilizatorul sa vada toate astea?
Am aprobat toate inscrierile instant. Daca mai vreti sa adaugati, simtiti-va liber sa o faceti.
Ovi
Se pare ca pana la urma nu e nevoie de user si pass. :rockon:
Salut,
mda, un director (poate) bun, dar la inregistrare urmatoarele:
50% dintre afirmari/confirmari sunt in 'rongleza' roman-engeza.
Cred ca daca l-ai traduce in totalitate ar avea un aspect mai eficient.Citat:
OK... this seems to be a new URL entry.
Checking for duplicate reciprocal URL entry...
This reciprocal URL has been added to the system already! The admin may not approve your listing!
Checking reciprocal link...
ERROR: Could not open http://! The admin may not approve your listing!
You may want to check your server's status or perhaps you entered the wrong link. (Remember to include http://)
You have added http://www.xyz.ro!
The administrator will review your submission shortly. Thank you!
If you have any questions please feel free to contact us at: ovidiuu@gmail.com
...parerea mea.
ciao
Uite din cauza asta o sa casting eu o gramada de bani. ....