Lista de directoare web romanesti cu plusuri si minusuri
Am inceput o lista de directoare web romanesti cu plusuri si minusuri la fiecare
Cind o sa trec de 15 posturi o sa dau si linkul....desi nu cred ca apuc ziua aia
Ideea e ca ar fi buna o lista "publica" cu astfel de siteuri sa nu mai pierzi vremea cu toate mizeriile, sa vezi acolo in lista ca unele au decedat de mult, altele sint o gluma (proasta in general) si de ce, si asa mai departe.
Eu unul am pierdut ceva timp inscriind, verificand rezultatele etc
Si nu merita
1 Ataşament(e)
Lista directoare web romanesti
Am facut un pdf din pagina de web unde se afla.
Eu as vrea sa fac o chestie care sa dea si un fel de "nota" in functie de mai multe criterii: functionalitate, design, timp inscriere, plus celelalte criterii listate pe acolo prin fisieru atasat
Am gasit directoare unde erau deja inscrise anumite siteuri deci au baza de date comuna cu alte directoare (ar fi frumos de vazut care cu care si daca sint simple clone sau au ceva diferit ca sa merite sa fie amindoua online)
Trebuia insa multa informatie pentru asta si nu cred ca o sa am timp sa o fac singur sau nu sa o fac ca lumea cel putin
Este aici pe forum o lista de directoare in excel (mai mare numeric ca ce am pus eu) insa la unele comentariul nu depaseste nivelul de "Bleah" sau "Varza"
Ar trebui depasit nivelul de conversatie intre baietii de cartier, care are farmecul ei de altfel, si scris clar ce are si ce nu are fiecare, si in primul rind care nu merita nici macar accesat.
PDF nu il mai actualizez, la pagina mai fac modificari din cind in cind, cind am timp: Lista directoare web romanesti
nelamurire referitor la transfer PR
daca link-ul contine atributul rel="nofollow" transfera sau nu PR (eu unul banuiesc ca nu)
daca da de ce
daca nu de ce unii afirma
"Directorul portalului xxxxxxxxx.ro transfera PageRank, deoarece situl pe care il inscrieti va beneficia de un link fix, nu de unul dinamic."
si in acelasi timp adauga nofollow la link