Ca sa nu zic de ala de la Kyocera .. M-a terminat spiritual de cate ori am ajuns pe site-ul Kyocera Mita .. Din greseala.
Versiune printabilă
Ca sa nu zic de ala de la Kyocera .. M-a terminat spiritual de cate ori am ajuns pe site-ul Kyocera Mita .. Din greseala.
Trafic.ro...cica am deja URL in baza de date.
Credeam ca am scapat de reclama interstitiala... dar asta a fost numai in week-end... ca acum au bagat iarasi reclame enervante...
nu va-ti prins inca? chiar nu e stricat trafic.ro din punct de vedere al softului, el merge prost datorita celor din spatele lui, vor sa ne faca sa folosim serviciul T3, care merge "impecabil". Daca doriti statistici bune pentru site-urile dumneavoastra folositi cel mai bine www extremetracking com chiar daca nu are un design placut este eficient si are statistici realtime.
Salut.
Hello
Un user poate veni pe site-ul de mai multe ori de pe mai multi Referenti
deci este ok sa ai mai multi referenti fata de unici.
Cat despre tarfic.ro e naspa.
Spune ca e topul site-rilor Romanesti, ca accepta numa site din romania. E bine acum cateva zile daca ati vazut la top cresteri erau 3 site in poloneza. Nici macar nu avea o versiune in romana sau engleza.Deci?
Acum cateva saptamani a fost un articol legat de obiectivitatea celor de la trafic.ro.Articolul a fost publicat in Sfin.ro la pagina 31
trafic.ro masoara traficul dupa ora de vara? Ca azi a fost toata ziua cu o ora in urma.
au pe trafic.ro ai posibilitatea sa-ti ascunzi referrerii ;)
http://www. trafic. ro/stat/itboxro
Cum adica ai posibilitatea sa-ti ascunzi refererrii ?
Au bagat de vreo saptamana. Ai posibilitatea sa le ascunzi de ochiul larg al publicului si concurentei ;) . Si cuv cheie la fel.
Ce prostie.
Mi se pare ceva atat de STUPID. Ce draci am.