-
Man ce puii mei nu intelegi ca pagina aia care mi-o tot arati tu nu e indexata, deci nu transfera nimic, corect?
Chiar e nevoie sa pui link direct in fiecare post pe care-l scrii?
Eu ma retrag din aceasta discutie pt ca vad ca nu ajungem la niciun rezultat. Iti urez multa bafta la tepuit oamenii...
-
Rares,
Ai dreptate nu sunt indexate momentan si nici nu au pageRank insa link-urile sunt dofollow.
Multumesc.
-
Adson, vezi ca-ti fura un site niste articole, integral scraping. Verifica si tu...
-
Daca tot ai spus ce ai spus, da si sursa. Bine ai venit in SeoPedia.
-
Or fi baietii ce se ocupau cu "data mining" :))
Acuma serios vorbind, der.fuhrer de unde stii tu cine e proprietarul de drept al acelor articole? Da-ne niste exemple.
-
(Desi nu pot posta link...)
OK, uite si dovada pt codrosu:
(original - scris pe 22 iulie 2009) .codrosu[dot]ro/banane-fara-numar-drumul-bananelor-si-rolul-lor-in-alimentatie/
(copiat - scris pe 2 sep 2010) matend[dot]com/banane-fara-numardrumul-bananelor-si-rolul-lor-in-alimentatie/
Alt caz:
(copiat - postat pe 2 sept 2010) matend[dot]com/diete-de-tot-felul-dieta-cu-grapefruit/
(original - postat in iunie 2010) viata-dieta[dot]blogspot[dot]com/2010/06/dieta-cu-grapefruit.html
doua surse diferite, aceeasi nisa, aceeasi metoda de scraping
ca sa nu mai mentionez ca toate articolele prezente pe paginile de /tags/
mai exact
site:matend.com /tags/ in google ro
(paginile de taguri cu titlu romanesc, ca are si continut scraped strain)
sunt copiate din diverse surse.
De pe un blog pe care il administrez a dat scrape la 4 articole. Nici macar nu-ti ofera beneficiul unui link optimizat seo, ci toate linkurile spre sursa sunt de fapt redirect.
Inca odata: analiza facuta dupa data in care a fost postat originalul fata de copie; nu stiu nimic de sursa articolului (traducere din alta limba, scrape si spinning, etc).
------------------------------
P.S. Cu 'jde mii' de edits in postul asta, uitasem sa spun ca am dat de scraperul ala (cica proprietarul e polonez, dupa whois), dupa ce mi-a aparut ping in Statpress (wp plugin).
-
Nu trebui sa spui mereu ca nu poti posta link-uri. Stim :)
Consider ca orice post post se poate face si fara link-uri.
PS: Sper ca o sa-ti multumeasca Adson, ca tocmai i-ai usurat munca :)
-
Nu e doar adson in situatia asta, am numarat pana acum 12 surse doar in nisa de sanatate.
-
Da, am vazut ca si de la mine a copiat ceva articole, si aprtea naspa este ca de pe un blog nou, fara autoritate, si astfel am vazut ca acele articole de la mine de pe site au fost penalizate
-
der.fuhrer,
Iti multumesc si poate nea'Google se sesizeaza :D sa rezolve el problema ca daca omul ala face ceea ce face nu cred ca isi va schimba pozitia daca ii dau eu mail pe contact sau ii las un comentariu..ca alte solutii nu-mi vin in cap la ora asta.
O sambata frumoasa.
ps:
Domain name: matend.com
Status: Active
Protection Status: public
( make contact info private at http://www.now.cn/domain/domainPrivate.php )
Registrant:
Name: Albert Zawadzki
Address: Wernyhory 26
City: Warszawa
Province/state: poland
Country: PL
Postal Code: PL-02724
Administrative Contact:
Name: Albert Zawadzki
Organization: Albert Zawadzki
Address: Wernyhory 26
City: Warszawa