-
Anunt
Incepand de saptamana viitoare o sa incep sa lucrez la un portal romanesc impreuna cu cineva, care va fi destul de mare, continand un blog, un forum, si multe alte chestii. Cine este dispus sa ajute rog sa trimita un e-mail( amigo_rek@yahoo.com ) de modelul asta:
Subiect: Helper
Continutul email-ului sa fie de forma asta:
Nume: Ion
Oras: Cucuietii din deal
Varsta: 20
Ocupatia: student/elev/bisnitar/recuperator/etc
Experienta in moderare a unui forum: 2 ani, pe www.forum.shit.br
Experienta in blog-ing: 2 ani, pe blog.shit.com
Experienta in webdesign: html/php/etc, am facut www.google.ro
De ce vrei sa ajuti: Pentru ca imi place sa am o ocupatie
PS. cautam doar persoane serioase :)
-
Cautati persoane serioase care sa faca munca degeaba?
Hmmm, poate ai uitat sa mentionezi pe-acolo si partea/salariul lui
-
Si oferi ce in schimbul serviciilor?
-
Experienta :))
Tipic romanesc.
-
Cam neserios acest "anunt" pentru acest forum... cu astfel de subiecte sunt obisnuit pe alte forumuri pline de copii de 16 ani care au in cap doar manele.
Eu am un portal de aproape 7 ani si tot simt ca sunt la inceput. In 7 ani am ajuns la 10.000 vizite pe zi (fara manele, mp3-uri, trafic artificial si alte prostii).
Tu nici nu stii ce vrei dar esti sigur ca ve avea un portal destul de mare.
-
Eventual şi informaţii privind CE anume e de făcut? dacă e nevoie de un content writer care să scrie despre dildo-uri sau despre cineva care să adauge mii de clipuri youtube în baza de date?
-
Dupa ce l-am contactat pe mirceaREK , m-a intampinat cu o mare mirare: Cum domne sa te platesc eu pe tine sa moderezi un forum? sau sa faci nu stiu?
Din cate am citit eu..si cred ca stiu sa citesc...mister de mai sus cere si PROGRAMATORI , php , mysql , scriitori de articole.. Si din cate stiu eu nimeni nu munceste degeaba.
Dar na,sa revenim..Cand l-am intrebat de bani m-a luat..pai cum domne vrei sa te platesc eu pe tine sa scrii niste amarate de articole?
Cu asemenea oameni nu se lucreaza, o fi crezand ca a nimerit intr-o comunitate de webmasteri wanna-be
-
propun excluderea lui mirciulica din forum.
-
norocul lui ca e .. tanar..
mai are timp sa se.. indrepte..