-
Portal de Articole .ro
Salutare la toata lumea.
Am pus la punct impreuna cu un coleg un portal de articole pentru .ro.
Va invit sa il incercati si va astept feedback-ul si recomandarile. Este prospat, de-abia a primit PR 0, dar i-am pus la cale o usoara campanie de promovare pentru a-l mai ridica.
Enjoy & va astept recomandarile.
ID
-
Hmmm, daca vreti sa aveti cu adevarat articole acolo si sa incepeti in forta nu obligati utilizatorul sa scrie un articol special pentru voi fiindca articolele bune vin de la bloggeri buni iar bloggeri buni sunt ocupati deci incercati sa faceti un script/plugin care sa ajute la postarea articolului in portalul vostru. Si asta se aplica in general nu doar asupra bloggerilor :-).
-
Feedback la ce?
- la continut nu se poate, pentru ca e zero.
- la partea de script nu se poate pentru ca e un WordPress.
-
multa bafta
e bine ca mai apar astfel de directoare de articole
este ff imp sa accepti cat de repede articolele postate si sa nu ceri backlink , sa nu pui nofollow pe link-urile din articole sau alte chestii de genu care ar supara pe toti cei care se ocupa de seo
-
Obligatoriu trebuie pusa o nota cu criteriile de redactare a articolelor, din care nu trebuie sa lipseasca numarul de linkuri admise. Voi urmari cu interes dezvoltarea acestui site, deoarece cred ca era nevoie de asa ceva.
-
Staff-ul nu are nevoie de moderatori/administratori ? parca parca m-as baga intr-un astfel de proiect. Pentru mine 2010 este anul in care voi incerca sa ma implic in cat mai multe proiecte si acesta ar putea fi unul de viitor daca se lucreaza cum trebuie cu el.
-
va multumesc de recomandari si interes. acum lucram la regulile de redactare. Multumesc @Oxi_KisSs pentru interes, ai un PM.
-
la cat timp se va face aprobarea ?
au trecut aproape 24 de ore decand am adaugat primul articol
eu asa imi selectonez lista de site-uri cu, care urmeaza sa lucrez, iar in functie de durata aprobarii aleg sa lucrez sau nu cu acel site
e doar o chestie personala
-
@dcosmin83: Ne pare rau, s-a lucrat intens asupra siteului iar moderatorii probabil nu au vazut articolul tau. In cel mai scurt timp va fi verificat !
LE: Nu apare nici un articol, asigura-te ca l-ai trimis.
-
este acolo , de ieri
acu a fost trimis iar la aprobare si am sa mai bag unu
-
@dcosmin salut si felicitari! esti primul nostru autor :)
articolele tale sunt sus.
In curand vom posta si regulile de redactare. Orice alte recomandari pe aceasta tema sunt binevenite.
Ca regula generala, sunt admise 2 linkuri, au follow si nu este necesar linkback. Acest director de articole il dorim cat mai SEO-friendly, dar exclusiv destinat articolelor de calitate.
Intre timp, va asteptam articolele!
-
de ce mai tii in blogroll linkuri catre yotube si restul?
-
@Krm: Se vor face modificarile necesare in cel mai scurt timp si sunt vizate atat pagina despre,regulile redactarii cat si blogrollul. Portal-Articole.ro e doar la inceput si necesita finisaje.