am lansat un director web gratuit pt nisa auto care cuprinde cam toate categoriile
www.director-web.auto-az.ro
Versiune printabilă
am lansat un director web gratuit pt nisa auto care cuprinde cam toate categoriile
www.director-web.auto-az.ro
Uite cateva sugestii, categorii noi: inchirieri auto, transport de marfa/persoane, tuning auto.
ms de sugestii
tuning era, in rest am adaugat tot
Inca trei sugestii de categorii: firme taximetrie, tractari auto si asigurari auto :)
ms ms
le-am adaugat deja
Am incercat sa adaug si eu site-ul si am ramas surprins, cine crezi ca-ti pune tie link reciproc la acel director pe care intra 20 de oameni, fara NICIUN PR ?
La inceput nu se cere link reciproc, poate dupa ce esti sus si mare...
cum as putea sa-ti pun eu link de pe un site cu 5000K/zi si cu vechime de ani de zile pentru un link acolo...
Chiar ai tupeu...pe bune...
Cu link-uri reciproce te condamni de la bun inceput sa ai parte de site-uri de mana a treia.
Sau poate ai lasat din greseala optiunea aceasta activata.
atentie sporita pls
NU este OBLIGATORIU back link !!!
am mai multe directoare pe care NU cer back link
stiu si eu ce inseamna sa ceri back link obligatoriu....
rog a nu se face afirmatii fara verificare
Nu fac afirmatii fara verificare, am incercat sa adaug un site acum o ora, am completat tot formularul iar cand am dat submit mi-a aparut cu rosu ca nu este niciun link la mine in site spre directorul tau.
Nu as fi spus ca trebuie back-link daca nu mi se cerea, doar am vrut sa adaug un site nu vroiam sa te verific....
chiar acu am testat si merge ok fara nici o pb si fara a cere back link