Mergi pe yahoo.com si da link:cevreitu.ro si vezi ca o sa te duca pe siteexplorer.search.yahoo.com care face acelasi lucru.Citat:
Acuma pe bune, nu cred ca tataraseni s-ar fi referit la Google, are ceva ani buni in SEO.
Versiune printabilă
Mergi pe yahoo.com si da link:cevreitu.ro si vezi ca o sa te duca pe siteexplorer.search.yahoo.com care face acelasi lucru.Citat:
Acuma pe bune, nu cred ca tataraseni s-ar fi referit la Google, are ceva ani buni in SEO.
Corect ce zici tu, ca il cunosti. Eu tot la parerea ca ar trebui sa specifice. Nu il cunosc toti si daca nu specifici eu cred ca majoritatea se gandesc la google.Citat:
In asa cazuri ar fi logic sa se plateasca pentru link indexat, de exemplu 0,5 euro linkul si oricum nu merita pentru cel ce inregistreaza, deoarce depinde reusita de prea multi factori, doar 50 % depinde de munca celui ce inregistreaza, restul depinde de directoriu, daca te accepta, depinde de categoria in care esti inscris, depinde de google daca indexeaza rapid acel directoriu si inca o mie de factori
Aici sunt total de acord cu tine.
Plus ca unele directoare accepta linkurile doar dupa cateva luni.
p.s : Mi se pare ciudat ca un Super Moderator sa deschida topic intr-o categorie gresita :O mi se pare mie , sau topicul trebuia creat la :
The Marketplace (Vanzari si cumparari de : website-uri, template-uri (design, layout-uri), domenii, continut, servicii, link-uri text.)