Ma gandesc sa scriu niste articole despre cateva produse it si as vrea sa folosesc un sistem de afiliere.
Cei care au experienta cu aceste 2 sisteme, pe care mi-l recomandati?
Versiune printabilă
Ma gandesc sa scriu niste articole despre cateva produse it si as vrea sa folosesc un sistem de afiliere.
Cei care au experienta cu aceste 2 sisteme, pe care mi-l recomandati?
depinde de produse... emag are felia lui, 2parale are felia lui.
profitshare are evident doar emag, 2parale are flanco, altex si inca alte 14
flanco e mult prea scump, altex are rata de respingere mica, evomag e ok ptr laptopuri.
hmm, voi analiza comisionele pe care le primesc si ma voi hotara.
P.S le pot folosi pe amandoua?
da, dar citeste termeni si conditii la fiecare. de ex la emag nu poti sa le afisezi preturile ( sau comparatii )
hmm. ciudata regula la emag, poate omu e interesat de pretul mic a unui produs. ms de precizare.
voi citi regulile
fiind scumpi, nu sunt avantajati sa afiseze preturile ;)
mea culpa, poate am info gresit despre preturi si nu accepta doar comparatiile. un email la suport va poate edifica.
sigur nu zic nimic de preturi Termeni si conditii eMAG ProfitShare
totusi cica iti interzic tie ca afiliat sa faci cumparaturi de la ei folosind linkul tau de afiliat. nu-s prosti deloc astia
am citit termenii si conditiile. nu ai voie sa faci comparatii, nu zice nicaieri ca nu ai voie sa afisezi preturile
Personal ti-aș recomanda Emag Profitshare deoarece ei au în desfășurare campanii de promovare importante. Au reclame la TV, au campanii Adwords, au sute,mii de recomandări ale clienților ce au cumpărat de la ei. Asta contează deoarece vizitatorii ce vor cumpăra de pe linkul tău de afiliat apreciază Emag-ul.
Asta-i părerea mea, dar merită să încerci și alte campanii de afiliere de pe 2Parale.
Pai daca au adwords, campanii tv le au pentru siteul lor nu pentru siteul tau, ca sa cumpere de pe linkul tau trebuie inainte sa intre pe siteul tau, campania adwords duce catre siteul lor, ca doar e facuta de ei nu ? la tv zice emag.ro nu siteultau .ro ?
Offtopic: incepe sa se obeserve un patern la noi veniti, comentarii aiurea si se termina cu "parerea mea" "dar poti incerca si contrariul"
esti intr-o groaznica eroare, profitshare nu are reclama la tv, adwords fac afiliatii, recomandari ar fi cateva dar nici sute sau mii. daca te referi la branding, adica emag in sine, e alta discutie, in contrabalanta te as ruga sa compari un pic preturile prin magazine. vei fi surpris.
M-am referit la branding.
Am fost inteles gresit, greseala mea.
smyth_makoto21 are dreptate daca se refera la brand.
vizitatorii mei daca intra pe site-ul meu si sunt trimisi pe emag.ro sunt mai mari sanse sa cumpere decat daca sunt trimisi pe alt site, pentru ca au incredere in emag, fiind o firma mare care si-a creeat renume.
Salutare,
Ca tot am o intrebare legata de 2parale, cred ca nu are rost sa mai deschid un alt topic.
Vin si eu cu o intrebare de noob la care nu am gasit inca raspuns cautand prin site-ul 2parale: Cand doresti sa retragi banii din 2parale, vei fi taxat ca si pe emag - din suma totala se iau 24% pe TVa si inca 16% impozit pe profit?
Din ce am gasit prin panoul din administrare, pare sa se ia doar 16%.
Multumesc anticipat.
sumele in 2p nu includ tva, deci vor oprii doar impozitele
ca sa numai deschid alt topic, intreb tot aici.
din cate stiti, pot pune si adsense si afiliere emag pe acelasi site?
Da , drept dovada a afirmatiei mele te poti uita pe site-ul : Tutoriale video de calitate in limba romana
ms Marian, stiu de mult de videotutorial dar nu am fost atent la reclame :)).
Sau poti alege sa incasezi toata suma si sa te ocupi tu de plata impozitelor!
pe pers fizica ma indoiesc ca poti asta
revin cu o intrebare, cate link-uri pe afiliat spre emag pot pune pe o pagina? am citit termenii si conditiile si nu am gasit nimic legat de asta, dar poate nu am inteles eu vro ceva
nici nu exista vreo precizare
:)), de ce sa ma penalizeze? am pus 6 link-uri intr-un articol, adica am vorbit putin despre 6 produse din aceeasi categorie. deci 6 + bannerul de la emag, nu cred ca e mult :D
e bun. ms de raspuns.
Amandoua sunt cam la fel.