-
ok dar nu e nici de manele,nici de iduri,nici de filme e doar de tv.. si nu am intrebat sau am scris ceva de warez,ci doar ceva in legatura cu seo,deci poate fi valabil la orice site.
Intrebarea aceea am mai avut-o de spus si gata scapati de mine,sper sa primesc si un raspuns.Cum scap de aceasta penalizare.
-
Cate linkuri si ce anchor ai catre site-ul de muzica?
-
nu mai doresc sa fac acel redirect,ci acum ma intereseaza cum sa scap de penalizarea pe care am primit-o inscriind site-ul in prea multe directoare web.
-
Relax, nu e penalizare de la asa ceva.
Teoretic oricine poate inscrie un site concurent pentru a fi penalizat. In practica nu :)
-
dar atunci ce s-a intamplat,pentru ca eram pe pozitia 25 in google ro,si dupa 3 zile m-am trezit pe pozitia 556 in google ro.Asa ceva chiar nu am mai patit niciodata.
-
Siteul era unul nou? In general siteurile noi primesc un "boost" de la google, dar apoi sunt trimise inapoi la locul lor normal.
-
deci da,cam 3 luni are de cand l-am cumparat si 1 luna de cand i-am pus scriptul pe el si i-am dat drumul.
deci isi va revenii automat?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
a inceput sa-si revina,dar nu mai sunt pe 25 ci pe 29.Mai astept niste update-uri din partea lui google care vad ca se fac doar noaptea.