-
probleme site
am lansat portalfilme.com acum aproximativ o luna si jumatate
site-ul este indexat de google
l-am inscris in cat mai multe directoare cu titlul filme dar e vazut in google doar pentru "filme noi"
dar nu am trafic pe el si nu urca deloc in google
as fi recunoscator pentru cateva sfaturi :)
-
<title>Filme , filme noi</title> de exemplu - e normal sa iti ia doar pentru filme noi. Poti expanda titlul la mai multe kw. Baga H1 - filme, combinatii de cuvinte cu astea etc. Succes
-
si bineinteles ca trebuie sa nu ai titluri la pagini sau meta description/keywords duplicate, poti sa faci si un sitemap si sa ai si ceva link-uri interne. numai bine.
-
Eu zic sa mai astepti ... din cate am vazut inca n-ai terminat cu inscrierea in directoare, asa ca mai ai pana-ti sunt indexate backlink-urile...
-
1 Ataşament(e)
Siteul tau va fi accesat 1 data pe luna de Google dupa primele 2-3 accesari din 2 motive:
- Descrierea identica cu Meta keywords
- Titlu prea mic
- Densitatea e prea mare la cuvantul "filme"
Sugestii:
- Scoate meta owner, publisher, language, rating, distribution,
- modifica Revisit la 1 week. Google nu face ce vrei tu :D Face ce-i place. Daca-ti vede continutul modificat dupa 1 saptamana revine dupa alte 5 zile, daca dupa acele 5 zile e modificar iar cu continut pe tema respectiva, va reveni mai des. Totul e sa ai continut pertinent si usor de citit.
- iti recomand folosirea bolgului si a H1 pentru cuvintul "filme noi" sau fraze care contin cuvantul asta
- meta expires: scoate-l
- poti scoate si meta robots, oricum google crawl-uieste in toate directiile daca paginile siteului se leaga intre ele.
- optimizeaza-ti pozele cu ALT si Title
Si in final ti-am atasat un raport :) Mai cere-mi unul peste 1-2 saptamani sa vezi daca s-a schimbat ceva :) Sper sa-ti fie de folos. Dupa ce-l downloadezi ii scoti extensia pps sa ramana pdf.
Numai bine