Si eu sustin tot varianta cu .ro, chiar daca nu are keyword. Poti sa gasesti un nume nu neaparat sugestiv pentru magazin.
De ex, Trilulilu numai a site de video sharing nu suna, dar tot a devenit popular..
Versiune printabilă
Si eu sustin tot varianta cu .ro, chiar daca nu are keyword. Poti sa gasesti un nume nu neaparat sugestiv pentru magazin.
De ex, Trilulilu numai a site de video sharing nu suna, dar tot a devenit popular..
Un magazin online trebuie sa il gnadesti petnru o perioada lunga, e preferabil sa iti faci un nume, daca de exemplu ai un domeniu ciocanealbastre.ro oe care ai contruit magazinul, ai muncit la optimizare etc, ce faci cu munca asta cand nu o sa mai vinzi ciocane albastre? dar daca alegi un demoniu de geniul zuzulea.ro chiar daca vei vinde in viitor chiloti de dama sau actiuni va putea fi folosit, si link building-ul poate fi folosit in continuare
trustul e cel mai important si pentru romanii care inca nu sunt atat de deschisi la cumparaturi online, asta e, .ro sigur.
Acum serios, eu unul nu as cumpara de pe un site cu extensia.biz , sunt paranoic si un magazin romanesc pe .biz ? Da,da, trecem la urmatorul:)
Tot ma gandeam zilele astea, daca un domeniu .eu genereaza o incredere mai mare in ochii romanului, tot romanul se uita cu ochi admirativi la tot ce este din UE
O mare parte din romani, si nu numai romani, nu au asa mari cunostinte IT. Asa ca putin probabil sa dea doi bani pe tipul extensiei.
Vorbind de incredere, probabil singurul lucru care le da incredere intr-un site (sper ca nu vorbim de siteuri de divertisment) este ca au auzit de la prieteni sau de la tv de acel site, lucruri bune.