-
Soft database
Vreau să īntocmesc o bază de date de software pentru Apple, problema e că vreau cam multe şi n-am găsit cms care să corespundă puţin măcar cerinţelor mele:
Doresc să aibe interfaţă de adăugare software, cāmpuri precum "descriere, download link, data lansării, taguri, categorii" (pānă aici Wordpress e perfect), totodată nu vreau să afişeze contentul pe prima pagină sub formă de articole cum o face wordpress ci sub forma unui portal: īn dreapta spre exemplu să am o coloană cu latest software, puţin mai jos tagurile, apoi categoriile (apropo de categorii, se poate să faci mai multe "rānduri" de categorii, vreau să pot filtra software īn funcţie de preţ, release date, comatibility, soft type etc.).. chestiuni pe care cam nu le face wordpress. Ideal ar fi un script similar cu cel pe care rulează softpedia :D
Dacă sunteţi cunoscători de astfel de cms, sau măcar de unul similar rog să-l recomandaţi aici.
Mulţumesc
-
Poti sa modifici wordpress-ul ma gandesc.
-
joomla
Joomla, cu extensiile respective. VEzi extensions.joomla.org
-
Am facut o mica cautare pe Hotscripts, si am gasit ceva promitator (desi, daca nu vrei sa investesti bani in script, nu e potrivit ca e pe bani):
www esoftscript.com
www softbizscripts.com - Resource Repository Script
-
daca te intereseaza scriptul folosit pentru www.getsafesoftware.com impreuna cu baza de date de aprox.20.000 soft-uri tip shareware, da-mi un PM
-
wp + php + imaginatie = aur ;)
-
Wp nu e īntotdeauna cea mai bună soluţie, lumea s-a săturat de structura standard de wordpress.. prea multe siteuri folosesc acest cms şi dacă nu dezvolţi un design suficient de.. ieşit din comun cāt să nu-şi dea seama omul că e banalul de wordpress, nu va fi nimic deosebit din site-ul tău.
Mulţumesc de recomandări, sunt pregătită se bag nişte bani, cu condiţia ca la final să fim 100% mulţumiţi de rezultat, nu să mai fie nevoie să facem un tweak acolo şi zece modificări dincolo..
-
Nici aici nu te-ai prins, asta era si chestiunea PHP+IMAGINATIE ! omg get a life :)
-
Doro , fa o oferta si vei gasi pe cineva care sa-ti faca scriptul .Scripturi gen softpedia se pot replica relativ usor.
-
Depinde de buget, te-as putea trimite la cineva.