Inca mai avem nevoie de cativa seriosi, care sa-si faca treaba bine si la timp. Cautam sa inlocuim cateva persoane care tin tot restul echipei pe loc :|
Versiune printabilă
Inca mai avem nevoie de cativa seriosi, care sa-si faca treaba bine si la timp. Cautam sa inlocuim cateva persoane care tin tot restul echipei pe loc :|
Cererea nu are deadline. Orice oferta ce indeplineste criteriile de mai sus va fi luata in considerare. Multumim.
Daca mai este valabila oferta vreau sa stiu si eu cand se poate incepe treaba.
In orice moment
More writers are required. Se apropie sarbatorile si sesiunea, lucruri care ne-au bagat iar in intarzieri. :|
Lol ce spam face miro aici ^^
Dar te inteleg perfect. Si eu am dat 3 anunturi consecutive la care mi-au raspuns cam 100 de "content writeri" cu "Engleza, nivel expert" in CV pana sa gasesc 5 cu care sa pot lucra. E chestie de cernut sita.
Nu-i spam doar ca business-ul tot creste. Mai nou, s-a dublat. Again. Si avem nevoie de si mai multi writeri ca deja refuzam comenzi serioase :| Daca sunteti interesati, luati legatura cu mine direct, pe mail sau YM.
Eu mi-am luat cartonas rosu pt post-ul de mai sus ca vezi doamne am "reinviat thread-uri moarte" :/ Zi-le tu Miro ca nu era mort threadu.
Edit: Am vrut sa zic red rep :) Neway, np.
Threadul este foarte in viata dar cartonasul rosu l-ai luat pentru altceva (limbaj)
dar nu accepti colaboratori si pentru un targhet mai mic 1 articol pe zi? cunosc oameni interesati