Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Conturi de autor pe 29 de site-uri

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit Conturi de autor pe 29 de site-uri

Pentru ca asa cum am zis aici nu mai am timp sa ma ocup de proiectele mele online, ofer conturi de autor pe 29 de site-uri [ lista o ofer prin mesaj privat ]. Chiar daca am mare nevoie de bani, va las pe voi sa stabiliti pretul pe care doriti sa-l oferiti. Toate site-urile au trafic - le-am selectat din lista totala din portofoliu. Puteti scrie cate advertoriale doriti, singura cerinta este sa ma anuntati ca ati scris ca sa pot posta cand gasesc timp cateva articole intermediare. Site-urile nu sunt ferme de link-uri, au continut original.

Deasemenea ofer maxim 2 bannere pe oricare din siteu-uri pentru un an, la fel pretul il stabiliti voi [ in cazul acesta nu se mai pot pune link-uri catre site-ul respectiv in articole ]

PS: Articolele se pot distribui isi pe cateva grupuri ce insumeaza peste 100.000 de membri activi.
    Ultima modificare făcută de Rapsodia; 11th December 2020 la 20:15.

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    947
    Putere Rep
    35

Implicit

Site-uri nu vinzi, cu tot cu articole existente? Ma refer la cele care aduc profit.

Multa sanatate.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de John Vezi Post
    Site-uri nu vinzi, cu tot cu articole existente? Ma refer la cele care aduc profit.

Multa sanatate.
    La mine toate site-urile aduc profit, unele preponderent din trafic organic, altele din Social Media, altele din SM + afiliere. Problema este ca nu vand la pret de venit 12 luni [ poate la venit mediu ultimile 12 luni x 5 as zice da - am cateva zeci de site-uri pe care le-as vinde si care produc intre 100 si 3000 euro pe an], pentru ca desi am nevoie urgentra de bani, prefer sa incasez lunar sumele respective si sa beneficiez de bani su dupa 12 luni. Am insa cateva pe care le-as vinde cu content cu tot cu 25 EURO x vechime in ideea ca nu ma prea ocup de ele, fiind un plan de viitor mai mult [ ceea ce in cazul de fata este total nedefinit ].
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Revin cu oferta pe urmatoarele site-uri din poza. Cei care au deja cont la mine primesc la 25% din pret, sa ma anunte cei care doresc sa le fac cont de editor. Pentru restul accept pretul propus de ei.

Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Pentru ca vine Black Friday am zis sa mai ofer pentru doi membri Seopedia conturi de autor pe portofoliul meu de site-uri ( in functie de nisele abordate - adica nu vreau articole care nu se inscriu in nisa site-ului ( am destule site-uri generaliste in lista, deci se poate posta cam orice este admis pe un site cu AdSense! ). Ne auzim aici pentru detalii, sau mai rapid pe WhatsApp: (+40)763 514 102
    .

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Mai am doua conturi de autor disponibile pe aceste site-uri, oferta valabila pana pe 31 ianuarie!

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Revin cu oferta pe urmatoarele site-uri din poza. Cei care au deja cont la mine primesc la 25% din pret, sa ma anunte cei care doresc sa le fac cont de editor. Pentru restul accept pretul propus de ei.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Avand in vedere ca implinesc in curand venerabila varsta de 70 de ani + 40 de ani de casnicie + 12 ani de forum SeoPedia ... ofer o reducere de 50% primilor doi care doresc sa achizitioneze un cont de autor pe respectivele 5 site-uri din poza de mai sus ( la care mai adaug avocatul,org ca bonus si banimarunti.ro ) . Evident ca ofer factura! banii vor ajuta la cheful pentru aniversare [ La Iasi ]

PS: daca aveti nevoie pot oferi si pe Iasul.info, Tulcea.info, Aradul.info

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Oferta cont de autor/10 site-uri
    De Kreator în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th April 2020, 17:48
  2. Conturi publisher - 5 site-uri
    De razva în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 30th December 2018, 02:05
  3. Ofer gratuit conturi premium pe un site de filesharing
    De Anturaju93 în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 0