Salutare tuturor!
Acest serviciu necesita urmatoarele:
1. sa aveti o pagina de facebook;
2. sa aveti continut publicat pe pagina si sa imi oferiti link catre o postare;
Principiul este simplu: voi imi dati mie link catre postare, iar eu o share-uiesc pe mai multe grupuri de facebook. In momentul de fata am o baza de date de aproximativ 50 de grupuri ce insumeaza aproximativ 2.5 milioane de utilizatori. Baza de date se afla in continua dezvoltare iar daca sunt oameni care au grupuri populate (minim 20k utilizatori) in care se accepta publicarea de reclame, sa-mi dea PM. Grupurile alese fac parte din categoriile Publicitate / Anunturi / Reclame astfel incat postarile sa nu fie raportate de catre administratori sau flagged as spam.
In urma testelor pe care le-am efectuat, reach-ul organic al acestor postari a crescut simtitor, ajungand si pana la 50.000 in 24 de ore. De asemenea, in urma testelor efectuate, nu am avut nici o experienta neplacuta (conturi / pagini blocate). Practic, serviciul meu este o alternativa mult mai ieftina la ceea ce va ofera Facebook Ads.
Preturile sunt dupa cum urmeaza:
1. 5 share-uri in 5 grupuri diferite - 15 RON - 3 RON per share;
2. 10 share-uri in 10 de grupuri diferite - 27.5 RON - 2.75 RON per share;
3. 15 share-uri in 15 de grupuri diferite - 37.5 RON - 2.5 RON per share;
4. 20 share-uri in 20 de grupuri diferite - 45 RON - 2.25 RON per share;
5. 25 share-uri in 25 de grupuri diferite - 50 RON - 2 RON per share;
Mentionez ca momentan pot prelua maxim o comanda pe zi.
Cei interesati ma pot contacta aici, prin PM sau printr-un e-mail la me@georgeginghina.com pentru mai multe detalii.