Content writer si nu doar
Sunt in cautarea unor proiecte noi, de lunga sau scurta durata, pentru ca mi s-a facut dor de scris... si nu doar. In plus, mai nou, am mult timp liber, pentru ca tocmai am incheiat un proiect.
Nu am pret fix, de obicei ma adaptez bugetului clientului, in functie de cat timp cere documentarea. Imi place sa ofer un aport consistent de informatii cititorului, pentru a nu il face sa isi iroseasca timpul, insa tin cont si de regulile de SEO, astfel incat articolele mele se pozitioneaza, de obicei, foarte bine in motoarele de cautare. Pot scrie de la fantezie la articole tehnice, de la articole glossy la cele menite sa nasca buzz-uri, atat in romana, limba pe care o prefer pentru lejeritatea cu care apare fluxul ideilor, cat si in engleza. Pot face si traduceri din engleza, italiana si spaniola. In cei 8 ani de cand practic aceasta meserie, am scris pe nise dintre cele mai diverse si nu am refuzat niciodata una, pentru ca mi-a placut sa ma documentez pe absolut tot ceea ce nu am stiut.
Pentru pachetele foarte mari, lucrez cu echipa.
De asemeni, ma pricep si la dezvoltarea ideilor si transformarea lor in realitate (sunt si project manager), la stabilirea strategiilor de marketing si nu doar cele axate pe content, la SEO, si, in general, cam la tot ce tine de domeniul New Media, iar daca nu stiu ceva, invat, asa cum am facut dintotdeauna.
Daca aveti un proiect caruia doriti sa ii aduceti un surplus de calitate sau sa il transformati in realitate, nu ezitati sa ma contactati, pentru ca eu sunt in cautarea unuia care sa imi ocupe urmatoarea perioada de timp.
O zi frumoasa,
Oana.