-
Mega oferta advertoriale
Postez doua advertoriale scrise de voi pe doua site-uri [ IP diferit ] PR 2 si PR 3 - pentru doar 3 euro +TVA. Nu va mirati de pret, plata se va face printr-ul link de afiliat la PD - vreau sa-mi incasez odata cei 50 de euroi! Am nevoie de un singur client! Cele doua site-uri sunt generaliste!
-
Primul pe lista. Ma apuc de scris si ti le trimit.
-
Ok, cu asta prima oferta s-a īncheiat! O sa mai dau astfel de oferte avantajoase in curānd!
-
Se pare ca iuddavali nu poate face plata prin SMS la numar scurt in Ro pentru ca nu este in tara, asa ca astept pe altcineva care poate!
-
-
Scuze pentru incurcatura, dar intrucat nu sunt in RO acum, nu sunt lasat de retea sa trimit sms la nr scurt ca sa activez plata pentru respectivul anunt. Prin urmare nu am cum sa folosesc aceasta oportunitate. Las locul altcuiva.
Scuze inca o data.
-
Cum prima afacere a mers repede si bine, va mai propun una. 4 IP-uri, 4 site-uri cu PR 2 -1 - 0 si PA si PD bun, trafic cumulat la peste 60 k lunar, generaliste, vechime > 3 luni - ofer 4 advertoriale scrise de voi la 10 euro! Plata Paypal sau BCR! Primul venit - primul servit! Nu accept nise ce nu sunt admise si agreate de TOS Adsense!
-
Vreau eu pentru un site de jocuri online, este ok? Plata paypal .
-
e4ro,com (PR 2, PA 38) - blog personal, 455 + articole IT, auto, juridic, caracter general;
- advertorial 300 cuvinte, 1 link, scris de mine: 30 RON.
- advertorial 300 cuvinte, 2 link-uri, scris de mine: 40 RON.
- link / luna: 30 RON.
- link / 3 luni: 90 RON.
- link / 6 luni: 150 RON.
- link / 12 luni: 270 RON.
- Pret postare separata Facebook (5.000+ fani): 20 RON
*fiecare advertorial include si o postare gratuita pe o pagina de Facebook.
Se poate plati prin paypal sau BCR.
-
Adaug site turism - oferte PA 32.
advertorial 300 cuvinte, 1 link, scris de mine: 20 RON.
- advertorial 500 cuvinte, 2 link-uri, scris de mine: 45 RON.
- link / luna: 25 RON.
- link / 3 luni: 65 RON.
- link / 6 luni: 120 RON.
- link / 12 luni: 230 RON.