-
Am comandat de la Scribul un pachet de articole. Articolele sunt documentate, scrise corect si cu informatii interesante si utile, si sunt usor de citit de catre oricine. Articolele au fost livrate in timpul stabilit. Am gasit la Scribul intelegere si flexibilitate, plus o comunicare excelenta. Recomand cu multa caldura!
-
Multumesc, c_n_m! La fel, recomand si eu, un client foarte ok.
A mai ramas articolul cu fotbalul si revin saptamana viitoare (probabil) cu altele pe turism, viata sanatoasa, slabire si asa mai departe.
-
Inca o serie:
Fitness pentru femei: Fa-ti un fund de negresa - 829 de cuvinte
Dieta lui Wolverine: 6.000 de calorii, zero grasime - 666 de cuvinte.
Ce suplimente iti vor face muschii sa “explodezeµ - 1. 118 cuvinte
Cel mai nebun conflict: Ce a fost "Razboiul fotbalului" - 942 de cuvinte
5 hoteluri incredibil de charismatice din Europa - 599 cuvinte, 6 poze
Pret total 17 euro, plata prin PayPal (gift).
-
-
ceva din sport nu ai?
daca da, te rog PM
bafta
-
Ca sa stie si lumea, desi I-am raspuns si lui tottyovi in particular - nu, nu am scrise deocamdata din sport, dar pot sa scriu fara probleme (ma pricep bine), deci sunt dispus sa iau comenzi si pe domeniul asta.
-
Revin cu o noua serie de articole:
Fitness/nutritie:
Zaharul e dezastru, dar are un super secret pentru sportivi - 618 cuvinte
Creatina - supliment minune pentru creier, muschi si potenta - 640 cuvinte
Turism:
Cea mai frumoasa cascada a lumii – surprinzatoare, ascunsa, romaneasca - 649 cuvinte
Ce sa stii daca vizitezi “tara fericiriiµ, fantasticul Bhutan - 634 cuvinte
Pret: 3 euro pe bucata, prin PayPal (gift)
-
Lucian, le iau eu pe toate 4. Ne auzim in privat.
-
Scuze, am apucat sa le vand altcuiva (in vreo 30 de secunde), nu am apucat sa mai schimb. Vb pt altele "inrudite" in privat.
-
Revin cu un singur articol. Nu e scris de mine, caci nu mai am timp in perioada asta, insa e scris de cineva cunoscut si editat de mine. Asta inseamna ca e de calitate.
Articolul e din domeniul constructiilor (tipul e inginer): Iti construiesti o casa? 6 trucuri pentru economii uriase!
Are 1.014 cuvinte si pretul e de 3.5 euro. Plata prin PayPal (gift). Detalii, in privat.