La asta te referi? E ultimul semn primit de la tine, la care am raspuns.Citat:
Scuze pentru intarziere, e ok daca il trimit , duminica-luni?Citat:
Scuze de off-topic, dar ti-am lasat si eu un pm,email luni,nu mi-ai raspuns...
Versiune printabilă
La asta te referi? E ultimul semn primit de la tine, la care am raspuns.Citat:
Scuze pentru intarziere, e ok daca il trimit , duminica-luni?Citat:
Scuze de off-topic, dar ti-am lasat si eu un pm,email luni,nu mi-ai raspuns...
Nu, mai e unul trimis dupa.
Ba chiar ti-am trimis separat si un email.
Scuze Alex ca iti stric topicul.
Nu mai e niciun PM trimis dupa, email ai trimis, dar era in spam.
Nu crezi ca e mai bine sa discutam pe topicul deschis de tine, sau pe PM?
Unii dintre voi mi-ati dat mesaj privat, iar ceilalti ati postat aici. Initial ar trebui sa aiba parte de oferta primii doi care au postat in acest thread, insa, momentan am destul timp incat sa le pot scrie si lor - Marius si Ovidescu (daca mai vor).
Astept sa discut cu voi despre articolele pe care le doriti pentru a incepe sa le scriu. :)
Am primit primele 5 articole dintr-un pachet de 20, per total sunt multumit si il recomand pe Mihai. Spor la lucru Mihai.
Ti-am trimis un PM cu cerere de oferta acum 3 zile. Nu am primit niciun raspuns. Mai e valabil?
Am terminat colaborarea cu Mihalcea Valentin, iar in prezent am 3 colaborari deschise. Totodata, pot accepta noi comenzi pentru saptamana viitoare - incepand de miercuri.
Daca doriti sa va 'rezervati' loc de acum, va rog sa ma contactati.
P.S.: Vreau sa va spun ca am mai restrans din nisele pe care pot scrie, iar acest lucru este datorat faptului ca anumite nise imi manca prea mult timp pentru research.
Ideal ar fi sa ma contactati pentru a va spune exact daca pot scrie sau nu despre ce aveti dvs. nevoie.
Salutare, colegi! Revin cu o oferta destul de interesanta:
Pana vineri la ora 14:00 este valabila oferta urmatoare.
- 50 de articole a cate 500-600 de cuvinte la pretul de 200 de lei (4 lei / articol). Articolele vor fi scrise pe o perioada de 12-14 zile, insa, o data la doua zile veti primi cate un pachet de minim 5-7 articole (excluzand weekend-ul).
- plata se va face in avans pentru aceasta oferta.
- nisele pe care le pot aborda sunt: IT, WEB (internet marketing, web design, web hosting s.a.m.d.), turism, fashion, dar pot lua in calcul si alte nise. Cel mai bine ma puteti contacta si va spun exact.
Am avut mici probleme cu respectarea deadline-ului la anumiti clienti din cauza faptului ca nu m-am organizat cum ar fi trebui, asadar de acum urmeaza sa setez un deadline astfel incat sa nu ma incurc si sa nu va incurc si pe dvs.
Astept un mesaj privat din partea dvs. daca sunteti interesati.
O zi cat mai placuta va doresc,
Mihai.
Garantezi ca vei face in timplu propus? Pentru un bonul le si urci pe site (cont de autor)
Daca da iau eu pachetul