Multumesc pentru feedback, adaug un site-ul 4Fashion, PA 22, doar advertoriale si 1 singur link sau banner pe minim 12 luni!! Pret 6 euro advertorial scris de voi, 8 scris de mine, 350 + cuvinte! Link-ul 10 euro pe an!
Versiune printabilă
Multumesc pentru feedback, adaug un site-ul 4Fashion, PA 22, doar advertoriale si 1 singur link sau banner pe minim 12 luni!! Pret 6 euro advertorial scris de voi, 8 scris de mine, 350 + cuvinte! Link-ul 10 euro pe an!
Adaug cate 2 advertoriale 350+ cuvinte, scris de voi pe 5 site-uri regionale:
Tulcea,
Iasi,
Arad
Cluj
Valea Prahovei
Bonus cate 1 articol GRATUIT pe ClubSeo - PA 17, DA 11 ( SPAM SCORE: 0 /17 ) - link nofollow ( de preferat pe buton Call to Action )
Pret 5 euro/articol. Prefer sa le dau Bulk cuiva care se ocupa de SEO, dar nu e obligatoriu.
Oferta de sfarsit de an: 5 euro/articol scris de voi pe DigitalPress si kLumea DA 15, PA 27
https://articolero.files.wordpress.c...gitalpress.jpg
3 IP-uri, 15 euro pentru toate 3! Doar 3 pachete disponibile in ianuarie! => bursadedomenii.wordpress.com/publicitate/
am colaborat acum ceva timp pentru niste advertoriale si recomand
Rapsodia este un user foarte serios colaborez cu el din 2013-2014, il recomand pentru o colaborare pe termen lung
Multumesc celor cu care am colaborat pana acum, mai adaug inca un pachet de 3 IP-uri pe nisa Fashion => bursadedomenii.wordpress.com/fashion/
Gasiti in total patru pachete diferite in functie de nisa dorita. Pretul unui pachet este de 21 de euro cu articole scrise de noi, 450+ cuvinte. Mai multe detalii pe PM. Pentru luna februarie pot oferi maxim cinci astfel de pachete, ca sa am timp sa completez cu articole intre advertoriale. Primul venit, primul servit. Plata PayPal sau transfer bancar.
Un user foarte serios, colaborez de mai mult timp. Articole scrise bine,recomand
colaborat! recomand!