Vector Watch primul ceas inteligent productie autohtona - 517 cuvinte -2,5 euro
mi-l dai mie?
Versiune printabilă
Vector Watch primul ceas inteligent productie autohtona - 517 cuvinte -2,5 euro
mi-l dai mie?
Ultima ora:
Sfarsitul unei legende: Nokia va disparea de pe piata, schimbarile Microsoft - 533 de cuvinte - 2,5 euro
+
Poze pe furis din unghiuri imposibile cu Peek-l pentru Iphone - 434 de cuvinte - 2 euro
20 lei transfer ING.
Google pregateste Ara, un telefon modular cu Android L - 557 cuvinte - 2,5 euro
Asus prezinta ZenWatch la IFA 2014 - 370 de cuvinte - 1,5 euro
Smartwatchul care iti da toate motivele sa il vrei, Motorola Moto 360 - 623 cuvinte - 3 euro
Sfarsitul unei legende: Nokia va disparea de pe piata, schimbarile Microsoft - 533 cuvinte - 2,5 euro
Poze pe furis din unghiuri imposibile cu Peek-l pentru Iphone - 434 cuvinte - 2 euro
Pret pachet: 10 euro
Cum să construim o barieră naturală împotriva razelor ultraviolete - 387 cuvinte - (cu diacritice) - 1,5 euro
5 diete de toamnă - 702 cuvinte - (cu diacritice) - 3,5 euro
Pret pachet toate articolele 13 euro.
Vreau te rog un sample pentru ultimele 2 articole. Daca sunt ok scrise, le iau eu.
Un sfat, vis a vis de stirile it : unele sunt deja perimate. Incearca sa scrii subiecte generaliste, care sa fie de actualitate si peste o luna, doua, in caz ca nu le vinzi.
Cele doua au fost vandute colegului robyroy, multumesc si pentru sfaturi am sa tin cont de ele!
Au ramas:
Google pregateste Ara, un telefon modular cu Android L - 557 cuvinte - 2,5 euro
Asus prezinta ZenWatch la IFA 2014 - 370 de cuvinte - 1,5 euro
Smartwatchul care iti da toate motivele sa il vrei, Motorola Moto 360 - 623 cuvinte - 3 euro
Sfarsitul unei legende: Nokia va disparea de pe piata, schimbarile Microsoft - 533 cuvinte - 2,5 euro
Poze pe furis din unghiuri imposibile cu Peek-l pentru Iphone - 434 cuvinte - 2 euro
Pret pachet: Reducere 24 de ore - 8 euro
Revin cu 4 articole afiliere credite, articolele sunt corecte dpdv informational(pe long tails), arata partea pozitiva a creditelor, informatii utile si corect scrise!
Fiecare articole are 3 taguri la sf articolului long tail.
Vreau sa accesez un credit rapid Provident - 534 cuv
Creditele rapide si cele mai bune IFN-uri - 536 cuv
Cum poti beneficia de un imprumut online? - 526 cuv
Creditul de nevoi personale de la OTP Bank - 557 cuv
40 de lei ING.
Pentru mai multe informatii, exemple, comenzi sau colaborari PM.
Recomand! Articole foarte bune pe nisa slabire, de aproximativ 1000 cuvinte fiecare. Pe viitor merg tot pe mana lui!