Bună ziua,
Cumpara aproximativ 30 de texte din IT (subiecte de date).
Lungimea de caractere de text 1500-2000.
Oferta, vă rugăm să trimiteți un mesaj privat :)
Versiune printabilă
Bună ziua,
Cumpara aproximativ 30 de texte din IT (subiecte de date).
Lungimea de caractere de text 1500-2000.
Oferta, vă rugăm să trimiteți un mesaj privat :)
nimeni nu vrea? :(
Cineva, romaneste nu vorbit aici raspuns lui? Sa intelege ce zis.
Wouldn't it be better if you used english instead of messed-up romanian? Just my 2 cents.
Eu inteleg ce zice. Nu e asa greu. Important este daca intelege el ce zicem noi ;)
am mai spus-o si pe al 257-lea topic. vrea un prost, pardon content writer, care sa ii redacteze cele 30 de articole si el sa plateasca dupa. asta desi are in dreptul profilului data inscrierii: 2nd October 2013.
e simplu :)
dar chiar nu se gaseste nimeni? :D
Daca haos o inteles totul eu am inteles partial si tot nu m-am lamurit ce inseamna subiecte de date?
@ Collery Maybe would be better to use english-romanian in google translate, if you have a good writing english will be better.
Nu conteaza ce inseamna subiecte de date. E de ajuns sa stii ca doreste 30 de articole, restul oricum se discuta, deci aflii atunci. Daca vrea cu plata dupa, folositi un serviciu de escrow si scapati de teama neplatii.
Iti da el lista de subiecte! Off a venit polonezul sa faca afaceri in RO si voi cu gura pe el! Faceti oferte bune, omu cumpara cel putin 100, vrea factura si pala la final, dupa livrare. Eu zic ca merita sa incerce!
We can help you to translate for the right price! :cool:Citat:
@ Collery Maybe would be better to use english-romanian in google translate, if you have a good writing english will be better.
Collery - polonez, noi - romani, daca te mai bagi si tu ungur, iese o varza totala. Lasati-l ca se descurca el. Cui nu-i convine, nu are nici-o obligatie sa lucreze cu el.
I understand. I dont speak Romanian... and I translate Polish to Romanian - it was my mistake :)
I paid before work :) At the moment I work with 2 people :)
Thanks for the discussion in this topic :)