Am colaborat. Totul a decurs ok, recomand!
Versiune printabilă
Am colaborat. Totul a decurs ok, recomand!
Colaborarea cu Razvan a fost exact cum ma asteptam. Promptitudine si seriozitate. Recomand cu caldura, mai ales ca articolele scrise de el sunt ok.
Reinnoiesc oferta cu 3 lei/100 de cuvinte in romana sau engleza.
Pentru pachete mai mari se pot face reduceri. In engleza va scrie o prietena, in timp ce de romana ma ocup eu :).
Am colaborat ! Recomand !
Salut! Faci si reviewuri pentru produse?
Salut, mai este de actualitate?
Incerc sa readuc la viata acest topic cu urmatoarea oferta:
- 50 articole x 400 de cuvinte - 500 lei. Pot scrie cu usurinta review-uri, articole de sanatate, fashion, etc. De regula, nu lucruri tehnice. Pentru cele tehnice sau cele care necesita diacritice, discutam. Oferta valabila in limita a 3 pachete, predarea in 10 zile dupa confirmare.
Am colaborat si colaboram in continuare, recomand serviciile lui razva!
Si eu am colaborat si il recomand.
Salutare mai este de actualitate ?
Salutare. Pentru moment, sunt foarte prins cu proiectele pe care le am, majoritatea fiind colaborari cu colegi de forum, asadar sistez putin oferta de articole, pana ma mai eliberez.
Multumesc!
Razvan
Salutare!
Petru ca am o oarecare urgenta financiara, pun la bataie doua pachete de 100 de articole x 400 cuvinte - 1000 lei fiecare.
Plata se va face 50% inainte, 50% dupa si voi incerca sa le livrez cat mai repede...in principiu, va dura aproximativ 2 luni pana la livrarea tuturor.
Daca doriti articole separat de aceste pachete, pretul este de 5 lei/100 de cuvinte. Ofer factura! :)
Razvan