-
Pentru ca e perioada Craciunului, fac o reducere peste reducere, astfel incat sa fie un fel de cadou din partea mea pentru doritori:
3 - De ce trebuie sa tinem cont cand vrem sa ne cumparam un smartphone (567 cuv) => pret doar 1 euro
4 - Sfaturi pentru cumpararea unui laptop nou (880 cuv) => pret doar 2 euro
Primul venit - primul servit. Sarbatori cu bine!
-
Le-am luat eu.
Il recomand, tranzactie fara probleme.
Articole generale foarte bine structurate, care indruma cititorul in alegerea unui laptop sau smartphone.
Multumesc mult.
-
Ma intereseaza cele doua articole, doar ca in 2h plec din tara si revin pe 3 ianuarie. Este tarziu pentru a-ti face plata atunci?
-
S-au vandut toate. Reiese din postarea anterioara, a colegului care le-a cumparat.
Deocamdata nu mai am. Revin prin ianuarie.
-
Disponibil un pachet cu articole pe teme de sanatate. Fiecare articol costa 1 euro. Prefer vanzarea per pachet (15 euro). Plata prin Paypal (gift) sau transfer Raiffeisen.
1 - O speranta in plus pentru bolnavii de inima - 311 cuv
2 - Cu o aspirina, scapi de nervozitate - 337 cuv
3 - Beneficiile cafelei - 302 cuv
4 - Intre vis si realitate - 354 cuv
5 - Creierul pe mod repaus - 349 cuv
6 - E scris in gene - 397 cuv
7 - Medicina alternativa - un pas spre maine - 338 cuv
8 - Legume si fructe benefice pentru sanatatea noastra - 207 cuv
9 - Cateva cuvinte despre soia - 190 cuv
10 - Salata verde - leguma care nu trebuie sa va lipseasca - 203 cuv
11 - Antibiotice naturale din legume la indemana tuturor - 199 cuv
12 - Cum sa preparam cartofii sanatos - 224 cuv
13 - Cateva recomandari pentru un post sanatos - 252 cuv
14 - Efectele benefice ale zarzavaturilor - 249 cuv
15 - Ciupercile sunt un superaliment - 172 cuv
Nu sunt scrise de mine, au venit prin comenzile mele de articole, insa eu nu prea am ce face cu articole ce tin de sanatate. Asa ca le-am scos la vanzare.
-
Adaug si:
16 - Migrenele - 321 cuv
17 - Sedentarismul - 173 cuv
18 - Cele mai nocive preparate - 209 cuv
bonus pentru cel ce va cumpara tot pachetul.
Adica 18 articole pentru 15 euro. Sunt bune, informatiile sunt ok, perfecte pentru cineva care vrea sa adauge niste continut pe langa alte articole pe care le are. La pretul asta sunt excelente.
-
Doar 10 euro (paypal) pentru toate articolele de mai sus. Primul venit - primul servit. Va inscrieti aici.
-
-
Articolele au fost livrate pe email. Am primit plata repede. Am mai colaborat cu Ovidiu si totul a fost ok.
Multumesc.