iau eu ce a mai ramas cu 50 de bani bucata :D
Versiune printabilă
iau eu ce a mai ramas cu 50 de bani bucata :D
@inscaun
Daca se razgandeste celalalt coleg care a licitat si el pentru 50 de articole si nu mai liciteaza nimeni, le primesti tot tu. Sunt 100 de articole in total. Oferta lui haos este sub ce ati licitat, asa ca nu il pot lua in calcul decat daca veti renunta voi.
Ofer eu 1,2 lei/ articol pentru 20 de bucati. Toate 100 sunt despre Caraibe? (as prefera sa nu)
@dragos
Toate cele 100 de articole sunt despre destinatii din Caraibe (insule sau tari - teritorii). Desigur, articolele nu acopera toate acele destinatii, ci doar o parte.
update:
user-ul ainaw a licitat via PM 110 lei pentru toate. Nu are inca permisiunea de a posta in marketplace, motiv pentru care a facut-o prin PM.
Eu ofer 130 ron pentru toate daca le pot plati miercuri seara ! Multumesc.
Spre rusinea mea, nu am fost aici online. Acelasi user de mai sus a avut un mesaj la 23.51 si a plusat la 140. Pentru a nu afecta rezultatul licitatiei (implicit castigatorul), o voi prelungi pana maine la ora 12.00 (pranz).
Licitatia a fost castigata de user-ul ainaw. Dupa ce va face dovada platii, articolele ii vor fi transmise. Daca din diverse motive se va razgandi, castigatoare va fi oferta imediat urmatoare.
Multumesc celor care si-au exprimat interesul, cu atat mai mult cu cat prin asta ati fi adus o mica contributie unor cazuri sociale.
Ce pacat ca am stat online doar pana la 12 noaptea, si nu am vazut si mesajele private... Daca stiam ca liciteaza el 140, dadeam si eu un 150. Asta e... Licitatii romanesti :))) pe sub mana :P
PS: E imposibil sa castigi o licitatie, la care nu vezi suma care se liciteaza de catre adversar :D
Nu este nici o licitatie pe sub mana. Uiti ca eu nu am nici un castig din asta? Mai citeste inca o data si, daca e nevoie si de mai multe ori, ce am spus la inceputul acestui post referitor la circuitul banilor. Si dupa ce citesti, te astept sa-mi spui unde este "manaria" din partea mea si in ce consta.