Te rog pm cu detalii
Versiune printabilă
Te rog pm cu detalii
Am trimis tuturor PM cu detalii.
Am uitat sa specific in postul initial:
- site-ul e in limba romana
- hostingul un e in Romania
- nu accept advertoriale catre concurentii directi ai clinetilor pentru care lucrez
Te rog detalii si mie.
Meci
Salut
Este o problema mare cu site-ul, articolele nu sunt indexate (articol din 19 decembrie) si continutul este duplicat integral pe alt site.
Din pacate un advertorial in acest caz are valoarea 0 Euro.
O alta posibila problema PR se datoreaza faptului ca un anumit domeniu are redirect catre el. As dori sa stiu daca se pastreaza redirectul pe timp nelimitat sau este temporar, pana se pune altceva pe site-ul respectiv
Dupa ce se rezolva
Dupa cum ti-am zis si in PM toate articolele sunt indexate si apar in cautari daca dai search dupa anumite fraze din ele.
Este adevarat ca unele articole au fost preluate de alte site-uri, insa asta nu pot sa controlez eu.
In principal au fost duplicate primele paragrafe ale articolelor care au fost luate din RSS feed.
Eu imi fac treaba si public defiecare data articole 100% originale pe blog, dar nu stau apoi sa fac politie pe internet.
Este adevarat si ca exista un redirect catre site. E vorba de un alt domeniu de-al meu care va ramane redirectat in mod permanent.
Dar in afara de acest redirect mai exista peste 1700 de alte linkuri de la 234 domenii diferite.
Deci PR-ul este 100% real si da juice fiecarui link care apare pe site.
Interesant e si ca site-ul mai mult de 1 an nu a avut continut pe el pe el.
Cat timp atunci cand cauti titlul articolului nu apare site-ul in cautari, si mai ales daca nu este vorba de un articol nou este o mare problema cu site-ul https://www.google.ro/search?q=Ce+tr...hrome&ie=UTF-8
E posibil sa fie si penalizat, tu stii mai bine
Eu am cumparat. Momentan sunt multumit.
Si eu am cumparat.
Astept si un un PM cu numele site-ului. Multumesc !