Care e free.
Versiune printabilă
Care e free.
Pe situl x-cart com este doar varianta demo 30 zile , x-cart gold si pro sunt contracost.Te rog sa imi spui unde il pot gasi free.
@evolution
- pt. site in html pot sa-ti recomand NetObjects Fusion (cu licenta).
...nu este un soft performant dar este ok, eu am dus un site facut cu acest soft la un PR5, poate nu a fost codul ok, dar este simplu de lucrat cu el, aduce rezultate bunicele si economisesti cateva sute de euro pe care-i dai la un programator.
...si asta fara munca ulterioara pe care va trebui sa o platesti acelui programator de fiecare data cand doresti sa schimbi ceva pe site;)
Iar, acum fara sa condamn pe cineva, dar am auzit de la unii 'programatori' cum ziceau: 'Fraierul nu se cauta, se asteapta' asa ca poti sa-ti dai seama ca daca nimeresti unul dintre acei 'programatori' vinzi casa si catelul ca sa-ti faci un site.
Incearca singur cat poti, si economiseste asa o groaza de bani si experiente negative:whistle:
Dreamveawer este ok, dar pt. novici prea complex.
- pt. shop pot sa-ti recomand osCommerce (opensource), sunt nenumarate eShopuri in Romania care lucreaza cu osCommerce ...si unii 'mari' il folosesc chiar daca l-au schimbat si au indepartat copyright-ul din el, rusinica:))
Daca nu ma insel, pentru osCommerce exista o comunitate in Romania care dezvolta acest eShop iar scriptul este multilingual :P
Ciao