Sunt interesat de 2 x Pachetul II + publicare in directoare de articole, dar as vrea sa stiu in cate directoare se face inscrerea, si daca articolele pot fi scrise cam pe orice tema, multumesc.
Versiune printabilă
Sunt interesat de 2 x Pachetul II + publicare in directoare de articole, dar as vrea sa stiu in cate directoare se face inscrerea, si daca articolele pot fi scrise cam pe orice tema, multumesc.
Pentru moment ne apucam de treaba cu @Roxana. Imediat dupa vor fi contactate si celelalte persoane care doresc articole. Multumim.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Avand in vedere ca majoritatea doriti si publicare si nu pot publica mai mult de 1 articol pe zi pentru fiecare, situatia sta in felul urmator:
@RoxanaN-raport final pana pe 13 octombrie
@c_n_m-raport final pana pe 7 octombrie
Pentru moment, mai putem lua inca doua comenzi in acelasi timp, deoarece suntem 3 persoane si ne permite si timpul. Revin dupa ce am confirmarea. Pana atunci, astept in continuare si alte persoane care sa se inscrie pe lista.
LE: @neo-articole trimise pana pe 30 septembrie
@neo a primit deja articolele. Asteptam feedback si eventual noi colaboratori. Oferta ramane in continuare valabila.
Inca un pachet I pentru @phunks. Asteptam feedback.
Colaborare conform înțelegerii, ca de fiecare dată. Cu siguranță vom mai colabora.
Chiar daca termenul de livrare a articolelor s-a nimerit sa fie duminica, am primit la timp mailul despre finalizarea si publicarea articolelor. :D
Multumesc!
Colegul e "omul meu de baza" pentru clienti ca Ligo.ro, Edotec.ro si alti cativa nepublici.
De preferat e sa-i dai inainte zonele de documentare ca sa stie ce ai nevoie si abia apoi sa faci comanda, daca crede ca se descurca.
Il recomand pentru ca tocmai mi-a livrat cateva descrieri de categorii aproape instant si totusi de calitate.
Am colaborat si eu (din nou) cu el. Ca de fiecare data, totul ok.
Thanks.
salut
o intrebare, am incercat sa ti trimit pm, dar nu ai spatiu liber
cand sunt gata articolele , ca a trecut ceva timp si am nevoie de ele
ms
astept un raspuns
Articole trimise si la @Bogdan N. In continuare lucram pentru RoxanaN. Asteptam un raspuns de la Pîrvan Marian sa vedem daca mai doreste vreun pachet si bineinteles, noi colaboraturi. Ofera valabila in continuare, pana la sfarsitul toamnei.
Inca 4 persoane mai pot primi 2 articole gratuite la comanda unuia din pachetele din oferta!
Salut, ma intereseaza si pe mine primul pachet a cate ~300 cuvinte + bonusul (daca mai este valabil). Plata o fac diseara prin transfer bancar. Articolele vor fi pe nisa fashion/haine/accesorii samd. Astept raspuns aici sau pe privat.
O zi frumoasa!
Tocmai ce-am efectuat plata pentru primul pachet. Revin cu feedback dupa ce primesc materialele.
Seara faina!