-
Addsite, ti s-a raspuns deja, valoarea siteului tau va creste proportional cu traficul ce va veni catre el. Daca fanii sunt neinteresati si tu nu ai trafic, siteul isi va pastra actuala "valoare", chiar daca tu ajungi intre timp la 1 milion de fani pe facebook.
Eu in locul tau as pune problema altfel: Cat ar valora un fanpage cu 100k fani? Dar cu 500k?, etc...
-
@-rares- din ce am vazut, erau pe forum 2 anunturi cu 2 pagini de vanzare cu 10-13k de fani si nu prea am vazut sa fie bataie pe ele. Nu stiu daca acum se vand astfel de pagini, poate in viitor se vor obtine preturi bune si vor fi si clienti.
@Vali D - fanii care ii aduci tu sunt tot romani ca si cei care vin la mine cel putin eu imi pot seta sa-mi vina fanii dupa anumite criterii. in fine nu vreau sa intru in gura lumii, bv tie ca fanii adusi de tine sunt mai buni, eu nu fac concurs de cine are fani mai buni :)
-
fanii reali sunt activi, eu am 4000 de fani reali, nu am miscat un deget pentru ei in afara de faptul ca am pus pe site casuta de la fb. Chiar daca nu updatez constant, atunci cand o fac am si 2-300 de clickuri pe un joc nou, pe placul targetului meu.
iti recomand sa nu iti bati capul cu fani adusi prin alte metode in afara de "imi place siteul, imi plac jocurile, vreau sa aflu cand apar noutati despre siteul tau" pentru ca nu vei aduce new traffic.
-
nu imi bat capul cu nimic, am facut o aplicatie i-am dat un impuls si acum totul merge de le sine.
-
Pai asta e problema, totul merge de la sine dar in directia gresita, sau mai corect nu cea dorita de tine...
Fanii aia nu-ti vor fi de folos pentru siteul de jocuri din simplul motiv ca ei nu au dat like la un joc. Ei vor fi buni poate pentru un alt site care sa se potriveasca cu ceea ce aplicatia ta de strans fani le promite...
-
stiu asta, dar decat deloc....eu zic ca e bine si asa, si intr-un fel ma ajuta la ceva, azi am lansat o alta aplicatie la un site de stiri si cu un singur post am lansat aplicatia fara nici o bataie de cap, si pe viitor cine stie ce se fa intampla cu aceste pagini....oricum si orice ar zice lumea eu raman la parerea mea ca este bine ce am facut :) dezavantaje = 0 , avantaje = nu se stie