-
Salut,
Asa cum am spus, deocamdata nu vand advertoriale. O sa anunt aici cand vand din nou.
@Krm - multumesc. Si tu esti un colaborator de incredere. +1 de la mine
@Nica Cristian - esti inscris :)
@alvy, @bogdanu - cititi cu atentie primul post. Aveti acolo toate datele despre site. Daca am omis ceva (in afara de adresa) va rog sa imi cereti detalii si le voi face publice fara nici o problema.
@toti ceilalti - avand in vedere ca seopedia este singurul forum important de SEO din Romania, puteti fi convinsi ca cel putin o persoana de la Google care se ocupa de identificarea vanzarii de link-uri ne urmareste. Pentru a evita sa muncim degeaba, adresele NU vor fi publicate si NU voi da adresa nimanui care "e interesat, vreau si io adresa".
Aveti toate datele tehnice care v-ar putea interesa, daca vreti in plus va ofer fara nici o problema, dar asa cum am spus si repet: adresa NU este pentru cine intreaba, ci doar pentru cine cumpara.
Multumesc pentru intelegere.
Daca va indoiti de seriozitatea mea, puteti sa nu cumparati, nu oblig pe nimeni.
-
-
Deschidem din nou seria de advertoriale.
Deja 2 locuri sunt ocupate din inscrierile anterioare, deci mai sunt 5.
Toti banii primiti din acestea vor fi folositi intr-o actiune caritabila organizata de site-ul in cauza.
-
DAca e vorba de caritate, i am your man. Trece-ma pe lista.
-
Asa cum am zis pe messenger, cumpar si eu un advertorial !
-
Cumpar si eu unul. Iti trimit imediat si pm.
-
Advertorialul meu a fost publicat ( scuze intarzierea ), totul a decurs perfect !
-
Dan, daca am inteles bine, advertorialul este scris de tine, are pana la 4 linkuri si costa 10 euro?
Daca da, trece-ma si pe mine pe lista si iti trimit detaliile pe PM.
Multumesc!
-
Trimite-mi te rog PM cu adresa pt. PayPal.
-
Trimite-mi si mie te rog PM cu adresa site-ului.