Atunci de ce te apuci de ceva sortit din start esecului?
Versiune printabilă
Atunci de ce te apuci de ceva sortit din start esecului?
Pe vremea cand yahoo era primul si cel mai tare motor de cautare, de ce sa mai lucrezi la un altul? ASA GANDESTI? Daca DOMO vinde frigidere, asta inseamna ca nu mai vinde nimeni? Hai sa fim seriosi.
Ai tu dreaptate, am cam fost in offtopic.
Ca sa te ajut insa: Din experienta pe care o am, mai ales fiind munca pe termen lung, cu "colaborarea amicala" nu ajungi departe.
Adica ori faci un contract ferm, ori e hobby.
Colaboratorul poate pleca in vacanta, nunta, sesiuni sau efectiv nu mai are chef si te trezesti in afara graficului.
Cu convinsul e cam greut si iti recomand un post mai vechi pe tema cum sa convingi vizitatorii sa posteze.
- cu intrebari (topicuri) care sa le trezeasca interesul
- contra unei sume de bani
- sub amenintarea cutitului
Succes
Nu am deschis un forum bazandu-ma pe colaboratori de post exchange, dar stiu ca m-ar ajuta la inceput. Deocamdata mi-am rugat prietenii sa posteze pe forum si pe cei care ma tot sacaiau pe messenger i-am rugat sa puna intrebarea pe forum, ca pe messenger nu le mai raspund. Voi mai crea si eu cateva articole interesante, care ar putea aduce vizitatori din google. Stiu ca am nevoie de 1-2 ani pana cand se va dezvolta o mica comunitate pe forum, dar timp am destul.