Multumesc mult Dane, totul a decurs perfect :)
Versiune printabilă
Multumesc mult Dane, totul a decurs perfect :)
Va multumesc, oferta este valabila in continuare.
Bonus: Pentru site-urile cu continut foarte interesant ( sau cu o reputatie foarte buna) am o oferta de nerefuzat:
Promovare (la schimb) pe un site cu PR5, cu vechime de 8 ani si peste 50.000 de vizitatori unici lunar!
Rezultatele partiale ale testului meu sunt:
- 14 advertoriale de calitate, continut unic, publicate pe site-uri cu PR3 si 3 pe pagini cu PR1
- 8 advertoriale care urmeaza sa fie scrise si publicate
- 1 advertorial refuzat (cel care l-a scris nu a citit sau nu a urmarit cerintele. Sa ma scuze, daca el ignora ce scriu eu, ignor si eu ce scrie el)
- aceast topic ocupa pozitia 1 in google dupa "advertoriale gratis" si pozitia 6 dupa "advertoriale"
- am aflat de 2 site-uri valoroase de care nu stiam si cu care am inceput o colaborare pe termen lung
- NIMENI nu mi-a cerut sa public un advertorial catre un site facut "la misto"
- toate advertorialele sunt in limba romana, nici unul in engleza
Bonus nr.2: Cine gaseste acest topic pe google si nu are cont pe seopedia, este invitat sa intre in comunitatea noastra, eu zic ca merita :)
Multumesc si eu. Articolul meu a fost publicat pe un site cu PR 5 :) Nu mai conteaza asa tare PR-ul, dar acel site este un fel de autoritate si are backlink-uri f puternice. Recunosc, am scris un articol de aproape 1000 de cuvinte si initial ma gandeam ca-i asa bun articolul, ca mai bine l-as pune la mine pe blog :)
Spor in continuare cu campania
Rapid si eficient... Multumesc Dane.
Multumiri! :)
Multumesc !
In nici 1 minut de la publicare articolul a fost indexat de google. :))
E o buna oportunitate, mai ales ca aveti de-a face cu un om serios si foarte de treaba.
Multumesc inca o data Dan!
Foarte rapid si-n cazul meu :)
Multumesc tuturor, mentin oferta deschisa.
Mentiune pentru cei care nu citesc primul meu post: daca voua nu va pasa de cerintele mele, sa nu va asteptati sa imi pese de cerintele voastre.
In rest, cei cu care am colaborat pot confirma ca sunt foarte flexibil.
Bonus:
Oferta mea se deosebeste de ofertele concurente din aceasta categorie prin faptul ca advertorialele vor fi publicate pe site-uri cu reputatie si PR, INDIFERENT de domeniul pe care il alegeti, indiferent de limba in care este scris advertorialul.
De acord cu Dan: Faptul ca e gratuit nu inseamna ca nu e calitate.
La o adica, daca se percepea o taxa gen 9 E/ articol publicat + 5 E pt link pe 3 expresii (cunoscatorii stiu), probabil era mai tentant sa se trimita articol unic, de calitate, pt relevanta maxima in google.
Intamplator aici e for free si merita chiar mai mult respect.
Similar si la posturile colegilor de la:
http://forum.seopedia.ro/directoare-...-articole.html (@netul)
http://forum.seopedia.ro/studii-de-c...icole-com.html (@ursut)
http://forum.seopedia.ro/continut-we...-gratuite.html (robyroy).
In cazul lui roby, pe sistem dumnezeu a facut lumea in 6 zile, el e cam in ziua 3-4 asa ca nu e pt carcotasi. Cu sprijinul nostru se va dezvolta si el pe modelul directorului lui @ursut.