supercar, ai PM, iar Netul iti raspund imediat si tie;)
Versiune printabilă
supercar, ai PM, iar Netul iti raspund imediat si tie;)
Singura munca pe care a facut-o doxxx a fost eventual designul + continutul siteului si scriptul de preluare de pe alt site ... adica el practic face interogari (prin cURL probabil) la ydetector (se vad botii in pachetele de date care le primeste yahoo messenger).
Si pentru ca cineva a intrebat cum se face detectarea o sa va spun eu, autorul scriptului de pe detect :
In primul rand se verifica cu http://opi.yahoo.com/online?u=YahooID&m=a&t=1 daca persoana e online sau offline (01 respectiv 00 sunt raspunsurile primite pe acel url).
Daca persoana e "offline" se foloseste un bot yahoo scris de mine in PHP care foloseste acelasi protocol ca si ym 8. Acest bot trimite la fiecare detectare un anumit pachet de date care contine id-ul celui care va fi detectat si prin analizarea raspunsului primit se stabileste daca id-ul e chiar offline sau defapt invisible.
:)
Ce imi plac romanasii nostri :)
@Skript: Chiar e adevarat ce scrie acolo la Our project / Monthly costs ?
Da, $225 ma costa serverele. Aia $200 care i-am trecut la "mentenanta" sunt practic timpul meu pierdut zi de zi cu siteul (verificarea botilor ca functioneaza corect, consultare log-uri boti, chatul cu vizitatorii).
scriptul acesta ruleaza pe linux sau pe windows?
Pe linux ... fiind scris in PHP poate rula si pe Mac daca e cazul :)
si ala care ruleaza pe win tot in php e scris..dar are un *.exe, astfel e nevoie de win
Nu stiu despre ce exe vorbesti (eu stiu de 2 - unul la care ii furnizezi 3 parametri << user, parola si id de scanat >> si care logheaza la fiecare scanare cate un bot .. fapt care duce rapid la ban de la yahoo + ca dureaza mult scanarea ... si al doilea exe care iti furnizeaza niste parametri pe care ii poti folosi in procesul de autentificare la serverele yahoo), sunt mai multe asa zise "scripturi" care circula pe net, dar nu se pot compara niciunul cu ce am eu. Daca l-as face open source ar fi invadata lumea de spam si flood pe mess.
Costuri destul de mari, cum stai cu ROI-ul? :)
(newbie) Cum poti vedea acele pachetele de date care le primeste YM-ul?