-
Sfaturi promovare site
Salut, as dori niste sfaturi SEO cum sa promovez acest gen de site...
https://vuiet.com este un spațiu creat pentru oameni care caută conversații reale, nu reacții rapide. Fără feed manipulat. Fără goana după like-uri. Doar idei care contează, dezbateri autentice și o comunitate deschisă, construită pe respect și curiozitate.
Va multumesc
-
Salut! În primul rând va trebui să folosești un banner de cookie și să validezi Consent Mode cu Google Tag Manager. Apoi încearcă pe cât se poate să validezi erorile afișate cu testul PageSpeed Insights. Aici mă refer la accesibilitate și cele mai bune practici.
Pasul următor ar fi să te ocupi de problemele de securitate - testează aici: seodr.ro/security-headers-scanner. Ai acolo mai multe tool-uri care te pot ajuta. Următorul pas ar fi să compresezi puțin codul sursă. Pun aici un cod de adăugat în .htaccess, nu afectează website-ul:
/**
* Minificare HTML simplă — elimină spații și comentarii
* Nu modifică URL-uri, nu generează fișiere extra
*/
add_action('template_redirect', function() {
if (is_admin() || wp_doing_ajax()) return;
ob_start(function($html) {
if (empty($html)) return $html;
// Protejează conținutul din <pre>, <script>, <style>, <textarea>
$protect = [];
$html = preg_replace_callback(
'#(<(?:pre|script|style|textarea)[^>]*>)(.*?)(</(?:pre|script|style|textarea)>)#si',
function($m) use (&$protect) {
$key = '<!--PROTECT' . count($protect) . '-->';
$protect[$key] = $m[0];
return $key;
},
$html
);
// Elimină comentarii HTML (păstrează condiționale IE și protejate)
$html = preg_replace('/<!--(?!\[|PROTECT)[^>]*?-->/', '', $html);
// Elimină spații multiple, tab-uri, newline-uri
$html = preg_replace('/\s+/', ' ', $html);
// Elimină spații între tag-uri
$html = preg_replace('/> </', '><', $html);
// Restaurează conținutul protejat
$html = str_replace(array_keys($protect), array_values($protect), $html);
return trim($html);
});
});
Un alt sfat ar fi să folosești URL-uri în limba română, nu "articles". Asta dacă permite scriptul.
Pe website-ul meu ai un generator pentru date structurate sau folosește altul dar obligatoriu adaugă în website. La ora actuală Google și AI caută aceste date structurate. De asemenea, este foarte indicat să folosești pentru AI un fișier llms.txt, de unde își iau datele AI-urile. Caută pe Internet cum se folosește.
La următorul pas ar trebui să "înveți" Gemini, ChatGPT, Grok, Claude, etc. să-ți cunoască website-ul, să adune date despre el. Întrebi pur și simplu "ce date ai despre vuiet.com?". Apoi îi poți spune "știu că se ocupă cu....., tu ce părere ai despre acest website?".
Important este să ai și câteva backlink-uri bune de la câteva website-uri pe expresii diverse. Dacă vei publica conținut constant, vei avea succes.
Toată stima!
-
Am uitat să-ți spun - dacă scriptul tău nu generează automat fișieril llms.txt, mergi pe seodr.ro/generator-profesional-llms-txt și generează fișierul acolo apoi îl adaugi în directorul rădăcină al website-ului tău.
-
Multumesc mult pentru sfaturi