am venit cu un update acum... momentan mici sanse sa imi ating cat mi-am propus pana la final de an... dar permanent caut si metode noi :)
Versiune printabilă
Intre timp vad ca blogul a devenit privat... Era motivant ce se gasea pe acolo :O
Bafta! Asteptam noutati :)
Am sa il public in curand :) obiectivul era de 240k in 12 luni... care nu mai sunt sanse sa il fac. In total pana acum din decembrie de anul trecut am incasat aproximativ 120-130k $ din ADS combinat cu SEO.
Am avut o mica pauza pt cateva vacante iar acum gandesc si pregatesc un nou jurnal pt inca 12 luni... poate de data asta reusesc... doar ca nu voi mai incerca nici o metoda noua cum tot am incercat pana acum :)
Am doar astea 3, ADS ( google, bing si native ) siteuri xxx si seo pe hack games ( unde monetizez cu content locker din cpagrip si cpabuild ).
Sunt ceva colegi pe aici care detin mai multe siteuri xxx pe diferite tari ? ma intereseaza link-uri. Mersi!
Daca vrei sa te reapuci, lasa si istoricul (articolele) pe 2020-2021, eu nu am reusit sa te urmaresc si sigur e o sursa buna cel putin de ambitie si perseverenta.
In plux, peste X timp o sa ai la ce sa te uiti in spate sa vezi cum "a inceput" totul.
Sigur te-a ajutat sa faci public goal-ul si iti doresc mult succes si la urmatorul. :clap: